in , , , ,

‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid-19 vaccin’

global reset 05a

De regering – of moeten we wellicht de ‘Rutte-De Jonge dictatuur‘ schrijven? – lijkt met een harde lockdown die vandaag inging het volk mentaal dermate te willen uitputten, dat de murw gebeukte mensen vanaf 4 januari allemaal staan te springen om hun Covid vaccins te gaan halen.

Het argument van het regime in Den Haag is allang doorgeprikt – van aangetoonde ‘besmettingen’ is geen enkele sprake, enkel van positieve PCR-testen, waarvan 90% – 95% vals positief is -, maar dat weerhoudt 99% van ons volk er niet van om zich als willoze systeemslaafjes te gedragen, niet beseffend dat als ze NU niet massaal geweldloos in verzet komen, ze straks geen enkele kans meer maken om ooit nog hun vrijheid en zelfbeschikking terug te krijgen.

‘Stop met lockdowns als het belangrijkste controlemiddel,’ zei dr. David Nabarro, speciale Covid-19 afgezant namens de WHO, begin oktober.

‘Dit is feitelijk een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe,’ vervolgde hij, wijzend op de verwachte verdubbeling van de wereldwijde armoede omdat honderden miljoenen mensen hun baan zijn verloren.

‘Bedenk dat lockdowns één gevolg hebben dat jullie nooit mogen onderschatten, en dat is dat arme mensen er verschrikkelijk veel armer door worden.’

Dus wat doe je dan als regering in het Westen? Juist nog hardere lockdowns invoeren.

Aangezien dat overduidelijk onder zulke valse voorwendselen gebeurt, en de waarschuwingen en conclusies van vele tienduizenden wetenschappers simpelweg worden genegeerd, is het dan heel vreemd dat we al maanden spreken van een staatsgreep, gedaan in het kader van de ‘Great Reset’ van de WHO en VN Agenda 21/2030?

Om die agenda’s te kunnen realiseren moet de bestaande economie en samenleving omver worden geworpen en grotendeels worden …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
persons hand on glass window

Corona, een andere waarheid, dan de waarheid van het Kabinet

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Hardlopers zijn doodlopers, haastige spoed is zelden goed: Europese goedkeuring Pfizer-vaccin voor de Kerst