in , , , , ,

Shell en belasting betalen? Zet het maar uit je hoofd!

belasting 1543493804
Alexas_Fotos / Pixabay

lobbyde jarenlang voor afschaffing van de dividendbelasting. Dat komt omdat Shell alleen op dat vlak nog voordeel kon halen.

Royal Dutch Shell is een Rothschild onderneming, opgericht in 1907 en heeft met zaken gedaan, tot zijn vertrek uit de Berlijnse bunker en megawinsten gemaakt door leveringen aan alle partijen om de oorlog aan de gang te houden. Shell is één van de aanstichters van de 2e Wereld oorlog vanwege verloren bezittingen in Rusland na de Rode Revolutie.

Shell is ook de hoofdoorzaak van de oorlog om , vanwege het om zeep geholpen schaliegascontract met Kiev. Grootaandeelhouder was en is het “koninklijk huis” en dus medeplichtig aan , milieuverwoesting en…. belastingontduiking. Ze hebben ooit Al Capone gepakt omdat hij belasting had ontdoken. Verder zeggen we niets.

shellnazi3

Maar al met al weten we dus wie de druk op het onderhorige loopjochie legde om de Nederlandse dividendbelasting af te schaffen: de grootaandeelhouder van Shell, tevens staatshoofd der Nederlanden en regeringsvoorzitter. Wat een doorzichtige truc. Terwijl iedereen op het verkeerde been wordt gezet en de connectie Rutte -> pindakaas -> Unilever legt, hebben wij vanaf het begin al beweerd, dat overduidelijk is uit welke hoek de wind waait.

De vermeend “koninklijke” familie betaalt al geen belasting en als groot-aandeelhouder van de grootvervuiler Shell, verdommen ze dat uiteraard ook. “De burger moet belasting betalen”, aldus de huidige “koning” in één van zijn spaarzame heldere momenten, want daar is hij zuinig op. Dus dan zet je je loopjongen van dienst – thans 't ventje Rutte met het bocheltje – aan het werk. Want boodschapjes doen kan hij als geen ander. Deze keer heeft hij zich virtueel tegen een muur van weerstand doodgelopen, maar niet nadat er (stiekem) een andere oplossing voor de grootaandeelhouder is bedacht. Daar zullen weer na decennia achter komen.

Precies zoals KVP premier Piet de Jong bijna een halve eeuw geleden de kluit belazerde en beweerde dat er geen sprake van geheime dealtjes met het “koningshuis” was. Hoe kwam men er bij! Als gristen-premier mag je niet liegen, dus waar hadden we het over!

Alle kabinetten na De Jong hebben glashard beweerd, dat “de koning” ook gewoon belasting moet betalen. Daar klopt niets van. Deze lui ontvangen alleen maar en betalen echt NOOIT iets. Zelfs hun sporadische “giften” komen uit onze zak. Maansteen-gekkie Juliana met de hete adem van Bernhard de Verzetsdeserteur in haar nek, voerde de druk voor een regeling buiten proporties op. Want janken en klagen kunnen ze als de beste. Het gejammer ontaardt vaak in dreigementen en intimidaties uit onverwachte hoeken en gaten als ze niet op hun wenken worden bediend.

In de recent boven tafel gekomen documenten van destijds staat letterlijk dat ze belasting moeten betalen, maar niet voordat er een storting uit de staatskas ter hoogte van dat bedrag had plaatsgevonden:

Het staatshoofd zou ‘een bron van inkomsten' moeten ontvangen waarmee ‘de negatieve werking van afschaffing van de belastingvrijdom wordt opgevangen'. Ook moest er ‘tegelijk met de afschaffing van de belastingvrijdom een adequate regeling van de financiële positie van de Kroon getroffen worden.

Dus hoewel de koningin vanaf 1973 belasting moest gaan betalen over het privévermogen, zou zij er 100% voor worden gecompenseerd. Een sigaar uit eigen doos van de Nederlandse belastingbetaler.

Die Juliana mag dan zo gek als een deur zijn geweest, als het om de pecunia ging, was ze minstens zo geslepen als Bernhard zelf. Ze kon misschien niet zo goed liegen. Alleen haar pleegmoeder Paulien de Ranitz steeg Benno de Leugenaar naar de kroon.

Royal Dutch Shell is dus al jaren bezig om onder belastingverplichtingen uit te komen. Dat is alleen maar omdat een misdaadsyndicaat, wat het “huis van oranje” gewoon is, daar grootaandeelhouder is. Nu geven ze op, dat ze op papier nul Euro winst hebben. Dat is ook een manier en de controlerende accountant zal ook niet onafhankelijk zijn.

In de voormalige verzetskrant Trouw verschenen wat artikelen over die zaak. Shell zal ongetwijfeld dreigen uit te vertrekken als ze belasting moeten gaan betalen.

shell nigeria 2

Wij zeggen: donder dan maar gauw op, maar niet nadat de Nederlandse burger wordt gecompenseerd voor de kosten die moeten worden gemaakt om hun gigantische rotzooi hier te lande en op Curacao op te ruimen. Voor het gemak schatten we dat bedragje alvast op hun totale eigen vermogen, want ook uit Nigeria en Indonesië zullen miljardenclaims komen. Voor de zekerheid moeten de aandeelhouders ook maar in gijzeling worden genomen.

U leest het goed: het gehele “koninklijke” zootje in quarantaine met een bewakingscordon van ons laatste parate bataljon mariniers.

Wie nog wat bronnen wil raadplegen ten bewijze dat wij dit niet allemaal uit de dikke duim zuigen:

https://www.trouw.nl/home/-shell-betaalt-in-nederland-geen-winstbelasting-~aa0ffbe9/

https://www.trouw.nl/a/~a002c33a/

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/361416/rtl-nieuws-publiceert-bewijs-wel-degelijk-belastingdeal-met

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gps 1543493026

Zorg met deze stappen dat Google niet meer bijhoudt waar jij bent geweest

31155104527 dac9a098a2 5G

Huh? Snel de 5G-netwerk vergunningen veilen en daarna pas veiligheidsonderzoek