in , , , , ,

Sleepwetreferendum. TEKEN DAN!

e832b50c29fc083ecd0b470de7444e90fe76e7d51db4144693f5c1 640 handtekening

Korte versie: Vanaf vandaag tot uiterlijk 16 oktober kun je tekenen voor een referendum over de sleepnetwet. DOE DAN! Meer duiding:

Met de nieuwe sleepnetwet kan de overheid AL je digitale communicatie oogsten. Van je privéberichten op Facebook tot je favo fetish op Tinder. Zie hier.

Aangezien de overheid zelf nog nooit een website heeft gebouwd die werkt/niet lek was/geen miljoenmiljard euro kostte, is de overheid de allerlaatste die je al die data wil toevertrouwen. Nog los van het feit dat je misschien ‘niks te verbergen’ hebt, maar dat de overheid dan nog steeds niet alles van je hoeft te weten. Daarom is er door een zooi studenten een initiatief gestart om een referendum te ontketenen.

Het inleidende verzoek is geslaagd, nu die befaamde 300.000 krabbels nog. Je kan tekenen VIA TEKEN.SLEEPWET.NL. Daar kan het digitaal.

Analoog kan ook, via deze Kiesraadpagina. Moet je alleen wel een printer en postzegels hebben. Voor wie daar extra uitleg bij wil, hebben we nog een video uit 2015 van toen we ons eigen referendum deden. Doe er je voordeel mee. En teken voor een nieuw referendum en voor je privacy en, omdat het kan, voordat die Haagse hufters de referendumwet helemaal doodmaken. Want dat zijn ze van plan.

Alles bij de bron; GeenStijl

Lees verder bij de Bron: Sleepwetreferendum. TEKEN DAN!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
referendum sleepnet aftapwet aivd

Teken voor het referendum over de afluisterwet!

screenshot 60

Rusland: Het einde van ISIS staat vlak voor de deur