in

Soros doneerde 4 ton om Brexit tegen te houden

640px George Soros World Economic Forum Annual Meeting 2011

De stichting van miljardair George Soros heeft tonnen uitgetrokken voor een actiegroep die wil voorkomen dat Groot-Brittannië de verlaat. Het gaat volgens bronnen van Britse media om een bedrag van 400.000 pond (circa 453.000 ) dat is overgemaakt via de Open Society Foundations van de filantroop.

George Soros, de miljardair die bekend staat als de man die “de Bank of England brak”, steunt een campagne om Brexit omver te werpen , kan de Telegraph onthullen.

De belegger is een van de drie seniorfiguren in verband met de Remain-ondersteunende campagnegroep Best for Britain, die van plan is deze maand een landelijke reclamecampagne op te zetten, waarvan zij hopen dat dit zal leiden tot een tweede referendum om Groot-Brittannië in de EU te houden.

De belegger is een van de drie seniorfiguren in verband met de Remain-ondersteunende campagnegroep Best for Britain, die van plan is deze maand een landelijke reclamecampagne op te zetten, waarvan zij hopen dat dit zal leiden tot een tweede om Groot-Brittannië in de EU te houden.

Voorzitter Mark Malloch-Brown van de actiegroep 'Best for Britain' bevestigde dat de Hongaars-Amerikaanse miljardair „via zijn stichtingen 400.000 pond heeft bijgedragen.” De oud-minister benadrukte dat kleine donateurs gezamenlijk een groter bedrag hebben opgehaald.

De krant The Daily Telegraph bericht dat de actiegroep een tweede referendum wil afdwingen. Uit een gelekt document zou blijken dat de groep van plan is parlementariërs over te halen tegen een definitieve brexit-deal met de EU te stemmen.

Malloch-Brown zei volgens The Guardian dat het Britse volk zich moet kunnen uitspreken over een definitief akkoord tussen en Brussel. De voorzitter van Best for Britain stelde dat de onderhandelingen zijn „gekaapt door een handjevol hardliners.”

Het document dat aan de gasten is gegeven tijdens de vergadering “Brexit plot”

De campagne is sterk afhankelijk van lanceringsreclame en gebruik gratis media om het land wakker te schudden en te beweren dat BREXIT geen afgesproken deal is. Dat het niet te laat is om BREXIT te stoppen. De eerste golf is gepland voor eind februari en is de reden waarom de financiering nu zo urgent is. Net als de campagne in het algemeen zullen de betaalde media een zware jeugdfocus hebben.

Vervolgens gaan we naar activiteiten voor het opbouwen van achterban door een combinatie van persoonlijke campagnes en die belanghebbenden, waaronder consumenten, bijeenbrengt in sectoren zoals de NHS, auto, luchtvaart, farma enz .; opnieuw met een grote duw in de jeugd en andere soortgelijke gerichte activiteiten. We hebben partnerorganisaties in deze sectoren geïdentificeerd die zullen leiden als we strategische, berichten, creatieve, sociale media en kritisch financiële ondersteuning bieden. De partnerorganisaties zijn onder meer vakbonden, werknemersorganisaties, jeugd- en consumentenorganisaties, enz. Veel zijn niet uitsluitend Remain-organisaties, maar hebben bredere community- of sectorbelangen waardoor ze krachtige externe endorsers van de Remain-boodschap zijn.

We hebben een reeks guerrillamarketingtactieken in voorbereiding om vroegtijdige publieke impact op te bouwen door aandacht te grijpen en een momentum van het gebouw aan te geven. Een prominente Remain-figuur, Andrew Adonis, zal brainstormen over de top 100 verlofregeringen. We plannen voor de zomer gerichte concerten en marscombinaties.

Onze doelen zijn om de publieke steun voor Remain te verhogen tot een duidelijke en groeiende nationale meerderheid tegen juni / juli 2018 en deze druk te kanaliseren naar de postzakken en operaties van parlementsleden,

We moeten dan de zinvolle stem winnen die mevrouw May heeft beloofd voor haar BREXIT-deal in oktober van dit jaar. Dat is waarschijnlijk een nieuw referendum, of een verkiezing. We moeten beslissend zegevieren, zodat gerustgesteld wordt, en ons terugkeren zal permanent zijn.

Lees ook eens verder bij de bron: Novini.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
depr1 1

Humanitaire crisis in Griekenland: “Het is geen reddingsoperatie, het is een boetedoening”

ac 2018 01 29obamafront

Sms-uitwisseling tussen FBI-agenten brengt Obama in opspraak