in ,

Soros schepte nog in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde Trump’

Photo by IoSonoUnaFotoCamera

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in januari dit jaar op het World Economic Forum in Davos aan maar liefst 1 miljard te investeren in een netwerk van universiteiten.

De bedoeling? Wetenschappers en onderzoekers mobiliseren tegen ‘de dictators van vandaag en morgen’. Zij zijn volgens Soros ‘één van de grootste bedreigingen voor onze huidige beschaving’.

De miljardair noemde de Amerikaanse president Donald een ‘oplichter’, ‘dictator’ en ‘de ultieme narcist’.

Onder Trump deed de Amerikaanse economie het erg goed. “De wereld is jaloers op onze economie. Het is misschien wel de sterkste economie die we ooit hebben gehad,” zei hij vorig jaar tijdens een bijeenkomst in Florida.

Wat verder opviel, was dat de werkloosheid zeer laag lag en in 50 jaar niet meer zo laag was geweest.

In onderstaand filmpje, dat is gemaakt in Davos, schept Soros op dat een ontwrichting van de economie het einde van Trump betekent.

Een sterke economie rond de verkiezingen zou zijn herverkiezing verzekeren. Het probleem is dat de verkiezingen pas over 10 maanden zijn, maar in een revolutionaire situatie is dat   ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

Photo by IoSonoUnaFotoCamera


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Hij is zelf de grootste dictator ooit en betaald iedereen die het wereldwijd voor het zeggen heeft en zelfs de relschoppers. Het wordt hoog tijd dat die smeerlap van zijn voetstuk wordt gehaald en nooit meer zijn grote bek open doet!

Vangils
1 jaar geleden

Opsluiten die persoon

Soros naar AUB Gitmo !!!!
1 jaar geleden

De Amerikaans burgers hebben via democratische verkiezingen Trump gekozen. Dat crimineel Soros actief oproeren sponsort en liever een land kapot ziet gaan omdat hij speculeert op een munt die onderuit gaat is niets minder dan crimineel. Waarom loopt deze schoft nog steeds vrij rond?

Shadow1100
1 jaar geleden

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en open grens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld. Rijk geworden door in WOII zijn mede-joden te verraden en hun achtergelaten bezittingen te verkopen toen zij werden gedeporteerd naar en vermoord in de nazi-gaskamers.
Groot sponsor van de linkse anarchisten genaamd Black bloc (antifa). Google maar op “Black bloc”!
Soros is het laagste van het allerlaagste soort “mens”. Ik vergelijk hem niet met een beest want ik wil onze dieren niet beledigen.
Als je een beetje links-globalistisch bent, dan klop je gewoon aan bij George Soros, die op de achtergrond het publieke debat beïnvloedt. Via zijn publieke organisaties kun je dan op steun rekenen, mits je gecommiteerd bent aan de ideologie van Soros: globaal-liberalisme, dat eigenlijk haaks staat op het nationaal-liberalisme en conservatisme van bijvoorbeeld een partij als Forum voor Democratie.

Big Boss is watching you, vraag naar software waarmee de baas je thuis in de gaten kan houden verdrievoudigd

Door demonstranten doodgeschoten bewaker bewijst: het gaat helemaal niet om racisme