in , ,

Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

golfo azzurro stichting bootvluchteling

Mogelijke motieven: Het levert veel geld op, het versnelt de ‘Umvolkung' van Europa tot een totaal geïslamiseerd continent.

De in Zeewolde gevestigde Nederlandse Stichting Bootvluchteling is één van de NGO's die met vaak voor symbolische bedragen gehuurde schepen tienduizenden illegalen voor de kust van oppikken en naar Europa smokkelen. Deze maken doorgaans geen enkele kans op een verblijfsvergunning, maar worden desondanks met deze ‘veerboten' opgehaald en naar Italië gebracht, wat een sterk aanzuigende werking heeft.

Dit alles gebeurt met medeweten van de EU, dat zelfs een speciale voor deze NGO's heeft opgesteld, zodat ze nooit kunnen worden vervolgd voor deze illegale mensensmokkel.

Politici in Brussel en horen we nogal eens zeggen dat ze hard willen optreden tegen mensensmokkelaars. Maar ook hier geldt weer: men zegt ‘A' tegen de bevolking, maar doet ondertussen gewoon exact het tegenovergestelde.

Met behulp van NGO's zoals Artsen zonder Grenzen en Stichting Bootvluchteling werden in slechts 2 maanden tijd met zo'n 15 schepen minstens 39.000 illegale Afrikanen voor de kust van Afrika –en niet zelden zelfs in de territoriale wateren van Libië- opgehaald.

Inderdaad, opgehaald, want de haven van Zarzis in Tunis is gemiddeld slechts 90 kilometer van de ‘reddings'plaats op zee af. Desondanks maken de schepen rechtsomkeert, en varen dik 400 kilometer over de Middellandse Zee naar Italië.

Deze illegale operaties vinden plaats in volledige coördinatie met de Italiaanse kustwacht, en worden beschermd door Brussel, dat een speciale wet heeft opgesteld waarmee private scheepseigenaren en NGO's die ‘assisteren in reddingsoperaties op zee' niet het risico lopen hiervoor te worden gestraft.

Motieven: geld, massa immigratie, islamisering, Umvolkung van Europa

Het is gissen naar de ware motieven van deze NGO's. Mogelijk verdienen ze er een hoop geld mee; mogelijk hebben ze politieke motieven, zoals de Maltese NGO MOAS, dat er hiermee voor zorgt dat de illegalen rechtstreeks naar Italië worden gebracht, en niet op terecht komen, waar men de buik vol heeft van migranten omdat die voor enorme problemen zorgen.

Grote kans dat deze NGO's worden gerund door naïeve en/of idealistische ‘gutmenschen', die vinden dat iedere Afrikaan het recht zou moeten hebben om in Europa te gaan wonen en daar van alle voorzieningen te mogen genieten – vooral de financiële. Op diverse websites van deze organisaties worden mensen letterlijk aangespoord om naar Europa te komen. Dat dit een enorme aanzuigende werking heeft, waardoor duizenden anderen die op gammele bootjes zullen stappen zullen verdrinken, behoeft geen uitleg.

Deze goedmensen zouden eveneens het besef moeten hebben dat ze met hun illegale mensensmokkel de toch al gespannen maatschappelijke en politieke situatie in Europa nog verder verergeren, en onze samenleving met enorme hoeveelheden moslimmigranten, die allemaal moeten worden onderhouden, ondermijnen en destabiliseren.

We weten inmiddels dat de instorting en totale islamisering van het oude Europa het belangrijkste doel is van extreemlinks en de globalistische gevestigde orde; of dat ook voor iedereen die bij deze NGO's werkzaam is geldt, kunnen wij natuurlijk niet beoordelen. (1)

De door GEFIRA gevolgde schepen behoren tot de volgende NGO's:

* MOAS uit Malta (schepen: Phoenix, Topaz Responder. Organisatie heeft nauwe banden met het beruchte ‘Blackwater' (oude naam) en het Amerikaanse leger):
* Jugend Rettet uit (schip: Iuventa, onder Nederlandse vlag);
* Stichting Bootvluchteling (schip: Golfo Azzurro, gehuurd voor een symbolisch bedrag);
* MSF (Médecins Sans Frontières / Artsen Zonder Grenzen – schepen: Dignity 1, Bourbon Argos, Aquarius)
* Save The Children (schip: Vos Hestia, onder supervisie Italiaanse kustwacht);
* Proactiva Open Arms (schip: Astral);
* Sea-Watch / Watch the Med (schepen: MS Sea-Watch I en II, organisatie eist volledig open grenzen voor iedereen die naar Europa wil)
* Schip: Audur, vaart onder Nederlandse vlag, organisatie is niet bekend;
* Sea-Eye e.V. (schip: MS Sey-Eye. Een speedboot genaamd de Speedy is in beslag genomen door de Libische regering);
* LifeBoat (schip: Minden).

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vrijwilligerswerk 1600 900 351x185

De definitie van de vrijwilliger!

dENK 702x336

“DENK” eens na over die minderheden hobby’s !