in , , , , , ,

Stikstofprobleem: bewust op aangestuurd

Plotseling, als door een wesp gestoken, veert Nederland op vanwege het “stikstofprobleem”.

Een leuke bijkomstigheid is, dat het koolzuurgasprobleem even naar de achtergrond wordt gedrongen. En stijgt de zeespiegel ook wat minder snel.

Laten wij bij het begin beginnen. Nederland moet als mooi, vlak land worden omgebouwd tot een Europese Stadstaat, aangeplante natuurperkjes, onafzienbare vlakten volgestouwd met dozen en woonwijken, het kenmerk van het ideale logistieke draaipunt. We hebben dit eerder gememoreerd.

Stadstaat Nederland ziet er dan volgens het grote verdwijningsplan als volgt uit (klik op de afbeelding):

De schrik slaat je om het hart, als we ook nog allerlei alarmerende berichten krijgen over de stijging van de zeespiegel. Stikstof, koolzuurgas, overstromingsgevaar en een overvol Nederland, allemaal de schuld van ons en ons nageslacht.

Stikstof, althans het teveel ervan, is niet goed voor het natuurlijke evenwicht, waar alles op is gebaseerd, ook de nieuwe republiek. Alles draait om evenwicht en positieve energie.

Om een kleine elite aan het bewind te houden is constante verstoring van dat natuurlijke evenwicht nodig. Daaruit ontstaat negatieve energie en dat is de brandstof van de duistere machten die ons leven willen bepalen.

Stikstof dus. Geen probleem, zolang het geen verbinding met waterstof aangaat, waardoor ammoniak (NH3) ontstaat. Ook niet zolang het niet in de natuur terecht komt als NO2 als gevolg van fossiele brandstoffen. In beide gevallen gebeurt dat dus wel en dat moet worden gereduceerd.

Waar hebben we het over. In de eerste plaats komt 40% van de totale hoeveelheid stikstof ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

iPhone 11 geeft melding in het scherm bij reparatie met niet-Apple-scherm

Vliegschaamte is voor de burger: EU-leiders verhogen eigen vliegreisbudget met 50%