in , , , , , ,

Stikstofprobleem: bewust op aangestuurd

screenshot 2019 09 26 tristatecity nederland wereldstad

Plotseling, als door een wesp gestoken, veert Nederland op vanwege het “stikstofprobleem”.

Een leuke bijkomstigheid is, dat het koolzuurgasprobleem even naar de achtergrond wordt gedrongen. En stijgt de zeespiegel ook wat minder snel.

Laten wij bij het begin beginnen. Nederland moet als mooi, vlak land worden omgebouwd tot een Europese Stadstaat, aangeplante natuurperkjes, onafzienbare vlakten volgestouwd met dozen en woonwijken, het kenmerk van het ideale logistieke draaipunt. We hebben dit eerder gememoreerd.

Stadstaat Nederland ziet er dan volgens het grote verdwijningsplan als volgt uit (klik op de afbeelding):

b0fce2 42078747f45b4e309278bc78ef6fd69e~mv2 d 3508 2657 s 4 2

De schrik slaat je om het hart, als we ook nog allerlei alarmerende berichten krijgen over de stijging van de zeespiegel. Stikstof, koolzuurgas, overstromingsgevaar en een overvol Nederland, allemaal de schuld van ons en ons nageslacht.

Stikstof, althans het teveel ervan, is niet goed voor het natuurlijke evenwicht, waar alles op is gebaseerd, ook de nieuwe republiek. Alles draait om evenwicht en positieve energie.

Om een kleine elite aan het bewind te houden is constante verstoring van dat natuurlijke evenwicht nodig. Daaruit ontstaat negatieve energie en dat is de brandstof van de duistere machten die ons leven willen bepalen.

Stikstof dus. Geen probleem, zolang het geen verbinding met waterstof aangaat, waardoor ammoniak (NH3) ontstaat. Ook niet zolang het niet in de natuur terecht komt als NO2 als gevolg van fossiele brandstoffen. In beide gevallen gebeurt dat dus wel en dat moet worden gereduceerd.

Waar hebben we het over. In de eerste plaats komt 40% van de totale hoeveelheid stikstof ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
smartphone slot 1569486841

iPhone 11 geeft melding in het scherm bij reparatie met niet-Apple-scherm

vliegen 1569564948

Vliegschaamte is voor de burger: EU-leiders verhogen eigen vliegreisbudget met 50%