in

Subliminaal #HoudJeMondMartin in scene gezette vader-zoon rel over mondkapjes

KELLEPICS / Pixabay

Vader en Viruswaarheid aanhanger Martin die demonstreert bij een school in Wolvega en zijn zoon die #HoudJeMondMartin gebruikt en de krant haalt? Het doet denken aan de volgende slimme met een dubbele bodem PowNed style. Acteerwerk!

De massa volgt hoofdzakelijk de propaganda media en heeft er geen flauw benul van hoe gecontroleerde oppositie gebruikt wordt om juist het mainstream verhaal te versterken door dit soort acteertrucs uit te halen.

Dat zagen we al bij Willem Engel die het tijdens de in scene gezette Dennis Schouten – Famke Louise rel voor Famke opnam. Zo werkt gecontroleerde oppositie.

Je geeft ze veel media aandacht, laat ze een hoop terechte kritiek – vermengd met drogredenen – naar buiten brengen; geeft ze keer op keer een podium en laat vervolgens zien wat voor “rampzalige effecten” dat op de betrokkenen heeft.

In dit geval is het “de getraumatiseerde zoon” van acteur demonstrant Martin; in het geval van de / Dennis Schouten soap was het Famke Louise die opdrachten verloor en mocht acteren dat het toch maar beter was naar de experts te luisteren.

De geacteerde tweedracht die deze hoax in families zaait wordt openlijk gebruikt om mensen onder sociale druk te zetten. Famke Louise mocht de groepsdruk bij de jeugd opvoeren.

Om het feest compleet te maken ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Den Haag kende nog nooit zoveel daklozen en het probleem wordt alleen maar erger

Luchtvervuiling laat spoor na in hersenen: link met alzheimer en parkinson op latere leeftijd