in

Dennis Schouten, Famke Louise, Willem Engel en het #ikdoenietmeermee acteerwerk doorgeprikt

57e6d7404950ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852577148752c7edc9545 640 failure

Volgens Dennis Schouten zat Famke Louise toevallig bij hem om de hoek bij een kapper die hij herkende en was zijn cameraman toevallig in de buurt een hamburger aan het eten (yeah right!), zodat hij Famke kon betrappen en zo ontstond het relletje dat vooral bedoeld lijkt om het effect van groepsdruk te implementeren.

Niet voor niets duikt ook de naam van Willem Engel op, want die speelt mee in dit spel, waarbij hij de rol van ‘kritiek op de ' speelt en Fame Louise opdrachten kwijt raakt omdat ze ook kritiek durfde te hebben.

Ja, Vrijland jij gelooft helemaal niets van de media en je gelooft zelfs dat de alternatieve media grotendeels gecontroleerd is”. Wilt u bewijs zien? Lees dan nog even verder en bekijk het beeldmateriaal.

Laat ik het toelichten: Dennis Schouten speelde de hoofdrol in de Zaanse Vloggersrel met Ismail Ilgun, de vlogger die in 2016 in Zaandam zogenaamd relletjes schopte. Dit werd door media en gehyped tot grote hoogten, maar niemand in de alternatieve media liet de beelden zien die een lezer van deze website maakte, waaruit bleek dat de gehele rel van a tot z geregisseerd werd door Powned, met in de hoofdrol Dennis Schouten.

Bekijkt u die beelden uit Zaandam (hieronder) eens rustig en laat ze goed tot u doordringen. Dennis staat eerst nog selfies te nemen met de aanwezige acteurs die later “gearresteerd worden”. De gehele ontmaskering van dat vloggersrel-acteerwerk ziet u hier (deze video en deze video).

Van Dennis Schouten en Powned kunnen we dus met stelligheid en volledig bewezen zeggen dat zij relletjes in scene zetten. Dat Famke Louise even de #ikdoenietmeermee hashtag mocht posten om vervolgens bij te komen om het beeld te wekken dat ze als jong meisje beïnvloed was door Willem Engel, maar feitelijk niet wist waar ze het over had, is dan ook te beschouwen als briljant acteerwerk. Als je dan …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eusovjet

Iedereen in de EU wordt gereduceerd tot een nummer en krijgt een ID voor legitimatie in Europa

49920420853 61eb97cecd hydroxychloroquine

‘Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ’