in , ,

Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep

peter thiel

Eerder deze maand waren afgevaardigden van de belangrijkste technologiebedrijven uit Silicon Valley bijeen in de Tower in New York.

PayPal-oprichter Peter Thiel, lid van de Bilderberggroep, kreeg een ereplekje naast aankomend president Trump.

Thiel, die tijdens de verkiezingscampagne zijn steun uitsprak voor Trump, wordt door zijn politieke tegenstanders gezien als een moderne techno-fascist. Dat belooft dus wat.

Nieuwe Wereldorde

Het is niet vreemd dat Thiel lid is van Bilderberg. De miljardair is betrokken bij bedrijven als Palantir Technologies, dat gegevens verzamelt over burgers.Het feit dat hij lid is van de Bilderberggroep, die wordt geassocieerd met de Nieuwe Wereldorde, vergroot de zorgen aangezien hij nu tot Trumps inner circle behoort.

Thiel is niet alleen lid van de club, hij maakt ook deel uit van de stuurgroep, die bepaalt wie er wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie.

Manipuleren

Complottheoretici stellen dat tijdens de Bilderbergconferentie niet alleen wereldzaken worden besproken, maar ook geheime afspraken worden gemaakt om ze te manipuleren.

Toen Thiel tijdens de conferentie in Dresden dit jaar werd geconfronteerd door journalisten, zei hij het gebrek aan transparantie bij Bilderberg te zien als iets goeds.

“Ik denk dat er veel problemen bestaan in onze samenleving,” zei hij. “We moeten zoeken naar manieren om met mensen te praten op plekken waar niet alles compleet transparant is.”

Elitisme

Het gebrek aan transparantie bij Bilderberg wordt gevoed door elitisme, het idee dat een bepaalde groep mensen weet wat het beste is voor de wereld en de bevolking, en dat die ideeën in het geheim moeten worden uitgebroed voordat ze worden gepresenteerd aan het volk.

Dit doet sterk denken aan de ‘wereldwijde machtsstructuur' die Trump ervan beschuldigde Hillary in het zadel te willen helpen.

Haaks

En dit staat haaks op de boodschap van Trump dat hij deze elite omver wilde werpen en wilde vervangen door een transparantere club.

Sinds zijn verkiezing hekelt hij steeds de concentratie van economische macht, maar voegt hij tegelijkertijd steeds meer miljardairs toe aan zijn kabinet.

 

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2584948850 a208f7e5a5 privacy explained e1425596722203

Oud-directeur MIVD; ‘Zet privacy overboord, anders reist terrorist probleemloos door Europa’

4369918522 c442539502 sheeple e1429295267597

Terugblik op 2016