in ,

Trump komt met plan om “rijke landen” te beschermen met censoren in de ruimte, raket onderscheppers en lasers

In het presidentiële bezoek aan het Pentagon voor de langverwachte Missile Defence Review van gisteren is de eerste van een dergelijke door het mandaat verplicht gestelde beoordeling van de staat van de defensiesystemen van de natie sinds 2010.

Hoop gedoe, maar hij liet ook doorschemeren dat hij van plan is vast te houden aan zijn recente, zeer controversiële beslissing om uit het Reagan-tijdperk Intermediate Range Nuclear Forces (INF) -verdrag met te stappen.

“We zijn vastbesloten om een ​​raketafweer programma op te zetten dat elke stad in de Verenigde Staten kan beschermen en we zullen nooit over ons recht om dit te doen onderhandelen“, zei president .

“We zullen aandringen op eerlijke verdeling van de lasten met onze bondgenoten,” zei hij.

We beschermen al deze rijke landen, wat zeer vereerd moet zijn, maar velen van hen zijn zo rijk dat ze ons gemakkelijk de kosten van deze bescherming kunnen betalen. U zult dus grote veranderingen zien plaatsvinden.”

Vooral onder de “grote veranderingen” die Trump tijdens zijn formele opmerkingen uiteenzette, onthulden hij de raket verdedigingsplannen van het Pentagon om een ​​systeem van 20 op de grond gebaseerde raket onderscheppers in Alaska te plaatsen, die “elke stad” in het continentale Verenigde Staten ligt zou kunnen beschermen.

Het doel zou zijn om “het lanceren van raketten van vijandige machten te beëindigen, of zelfs tegen machten die een fout maken”, zei hij.

Dit maakt deel uit van bredere plannen die bestudeerd en ontwikkeld moeten worden om “ervoor te zorgen dat we elke raket die tegen de Verenigde Staten is gelanceerd overal en altijd kunnen detecteren en vernietigen.”

Hiertoe schetste hij zes belangrijke veranderingen in het raket verdedigingsbeleid van Washington, inclusief investeringen in “nieuwe technologieën”, zoals op in de ruimte gebaseerde lancering detectie sensoren , laserbescherming, evenals verdediging tegen hypersone raketten, naast andere veranderingen.

“De zullen nu hun houding aanpassen om zich ook te verdedigen tegen eventuele raketaanvallen, inclusief cruise en hypersonische raketten. En we zijn trouwens zeer geavanceerd, ook op hypersonische technologie en raketten,” zei de president.

Hij zei dat de VS “moeten erkennen dat ruimte een nieuw domein is voor oorlogsstrijden, met de ruimtemacht voorop.”

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VS in grote problemen
2 jaren geleden

De VS geeft meer aan defensie (of offensie?) dan de rest van de wreld bij elkaar … Dat is een feit. Hoewel de VS dringend nodig de comlete infrastructuur moet aanpakken ziet de wapenindustrie kans om haar wil op te dringen aan Trump. Trump wil de economie op gang krijgen maar dat doe je niet met wapenindustrie (want die wapenindustrie moet betaald worden door de burgers die daar niets voor terug zien). Overigens is er een SSP (secret space program) – waar dient die dan voor en wie betaalt die?. Ik vind dat diep tragsich en het doet me twijfelen of Trump heel succesvol is om de problemen in de VS op te lossen. Trump heeft een leger militairen om zich heen staan wat er op wijst dat zijn de senaat en het congres (beide corrupt tot op het bot) willen aanpakken. Maar wat doen die jongens?
China wil dat de VS zijn schulden betaalt ….. en de VS wil wapens maken? LIjkt me niet de juiste aanpak.

En dan hoor ik ook niets over het feit dat de VS nog steeds een kolonie is van de UK en dat de regering door de Crown in Londen wordt betaald en dat belastingen naar de Crown en het Vaticaan gaan. De VS is dus geen republiek. En de FED is ook geen staatsbankmaar een particuliere bank. Lees de website van Anna von Reitz die een en ander glashelder uit legt. Die zaak MOET worden opgelost en wel zo snel mogelijk !!!!! Wil de VS zijn zaken op orde krijgen dan moeten de bewoners van de VS hun onafhankelijkheid van de UK afdwingen als Trump dat niet doet.
Misschien moet de EU een flinke partij gele vesten naar de VS sturen ……

Uitgezette journalist hielp ex-vriend, een Syrische Al-Nusra-jihadist die aankwam in Nederland aan valse papieren

IS-huurling geeft toe: Speciale groepen zijn getraind om IS via Turkije naar Europa te verhuizen