Trump komt met plan om “rijke landen” te beschermen met censoren in de ruimte, raket onderscheppers en lasers

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Trump komt met plan om “rijke landen” te beschermen met censoren in de ruimte, raket onderscheppers en lasers”

  1. VS in grote problemen schreef:

    De VS geeft meer aan defensie (of offensie?) dan de rest van de wreld bij elkaar … Dat is een feit. Hoewel de VS dringend nodig de comlete infrastructuur moet aanpakken ziet de wapenindustrie kans om haar wil op te dringen aan Trump. Trump wil de economie op gang krijgen maar dat doe je niet met wapenindustrie (want die wapenindustrie moet betaald worden door de burgers die daar niets voor terug zien). Overigens is er een SSP (secret space program) – waar dient die dan voor en wie betaalt die?. Ik vind dat diep tragsich en het doet me twijfelen of Trump heel succesvol is om de problemen in de VS op te lossen. Trump heeft een leger militairen om zich heen staan wat er op wijst dat zijn de senaat en het congres (beide corrupt tot op het bot) willen aanpakken. Maar wat doen die jongens?
    China wil dat de VS zijn schulden betaalt ….. en de VS wil wapens maken? LIjkt me niet de juiste aanpak.

    En dan hoor ik ook niets over het feit dat de VS nog steeds een kolonie is van de UK en dat de regering door de Crown in Londen wordt betaald en dat belastingen naar de Crown en het Vaticaan gaan. De VS is dus geen republiek. En de FED is ook geen staatsbankmaar een particuliere bank. Lees de website van Anna von Reitz die een en ander glashelder uit legt. Die zaak MOET worden opgelost en wel zo snel mogelijk !!!!! Wil de VS zijn zaken op orde krijgen dan moeten de bewoners van de VS hun onafhankelijkheid van de UK afdwingen als Trump dat niet doet.
    Misschien moet de EU een flinke partij gele vesten naar de VS sturen ……

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: