in

Poetin zat niet “te trollen”, hij weet wie aanval op Arabische olievelden uitvoerde

putin poetin jdreport e1558452699778

De Russische president Poetin zat de afgelopen dagen om de tafel met Turkije en Iran en adviseerde Saoedi Arabië om het Russische S-400 luchtafweersysteem te kopen om hun olievelden te beschermen.

Er werd in de media gezegd dat Poetin zat “te trollen”, maar niets is minder waar want Poetin weet wie die aanval heeft uitgevoerd en hoe.

Er zijn maar weinigen die geloven dat de luchtaanvallen op de olievelden in Saoedi Arabië zijn uitgevoerd door buurland Jemen.

Het volgende waren het soort berichten die er in de MSM te lezen waren:

Houthirebellen uit Saoedi-Arabiës buurland Jemen hebben de aanvallen opgeëist, maar niemand gelooft dat ze alleen hebben gehandeld. Als dat zo zou zijn, zou het verzet in Jemen, het armste land van de Arabische wereld, wel heel serieuze militaire stappen hebben gezet.

Het is algemeen bekend dat Iran de rebellen al vier jaar steunt bij het afslaan van Saoedische bombardementen. Die drones komen daar ook vandaan, zeggen de Saoedi’s en de Amerikanen. ‘Iran zit achter de aanvallen,’ twitterde minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo. ‘De internationale gemeenschap moet dat veroordelen.’ De VS is klaar voor een tegenreactie, voegde president Donald Trump eraan toe.

Maar net zo weinig bewijs als Pompeo zag voor een aanval door de Houthi’s, was er vanochtend bewijs voor zijn bewering dat Iran de uitvoerder is van de grootste aanslag op Saoedische bodem ooit.

Nu is het een bekend feit dat Amerika nooit bewijs levert voor haar beweringen, dus wat dat betreft is er niets nieuws.

Wat wel heel opvallend is, is wat de Russische president Vladimir Poetin in Turkije te vertellen had.

Hij was afgelopen maandag in Ankara voor een bespreking met de Turkse en Iraanse leiders en daar zei hij dat het een heel verstandige zet zou zijn voor Saoedi Arabië om het Russische S-400 luchtafweersysteem te kopen.

Hij refereerde verder aan het feit dat zowel Iran als Turkije ook dit systeem hebben gekocht, waarbij het in het geval van Iran om de S-300 gaat en in het geval van Turkije over de meest moderne, de S-400.

Poetin zei verder: “Dit soort systemen zijn in staat om de infrastructuur van Saoedi Arabië te beschermen tegen iedere indringer en tegen elk soort aanval”.

Alhoewel Saoedi Arabië voor miljarden dollars aan wapens heeft gekocht van Amerika beschikken de door dat land geleverde systemen niet over afdoende bescherming tegen elk soort aanval, zoals de S-300 en S-400 dat wel hebben.

Er wordt nu in de mainstream media een beetje gedaan alsof Poetin liep te dollen met die opmerking, maar niets is minder waar.

Want, op de meestal goed geïnformeerde website Veterans Today staat een interessant verhaal dat begint met te zeggen dat Saoedi Arabië maanden geleden al aan Rusland had gevraagd om een S-400 systeem te leveren. De reden dat ze dit vroegen was omdat ze als de dood zijn voor een Israëlische aanval op hun olievelden.

De reden dat ze dit vrezen is omdat ze weten dat Israël heel goed in staat is om een aanval op hun olievelden te gebruiken als een false flag operatie om zo eindelijk de door hen gewenste oorlog met Iran te kunnen beginnen. Dat wil zeggen, dat Israël wil dat Amerika dat voor hen doet.

Dat feit is ook er ook de reden voor dat Donald Trump 24 uur voor de verkiezingen in Israël begon over een gezamenlijk defensieverdrag tussen Israël en Amerika.

En vervolgens komt bij Veterans Today de aap uit de mouw:

De aanvallen op de olievelden van Saoedi Arabië zijn uitgevoerd door de F-35 toestellen van Israël. Dit is het enige land in het Midden Oosten dat met dit toestel vliegt en het is ook een toestel met zogenaamde stealth eigenschappen, waardoor het onzichtbaar kan worden voor de meeste radarsystemen, behalve bij die van de S-300 en S-400 systemen van Rusland.

Volgens het Russische Ministerie van Defensie:

….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Child Vaccine Shop Baby Doctor Nurse

DKTP vaccinatie sluipenderwijs vervangen door Vaxelis dat nooit door de gezondheidsraad is gekomen

Schermafbeelding 2019 09 19 om 15.34.26

Nikab-draagsters zetten conducteur voor schut, groep broeders komt wel even zuster helpen