in , , ,

Trump vraagt EU om debat over coronavirus, EU weigert en wil debat over… klimaat

3769283867 01c3214399 fail1

Wie dacht dat de Europese Commissie het coronavirus serieus neemt is eraan voor de moeite. Dat blijkt uit een aantal zaken die de voorbije uren en dagen boven kwamen drijven.

Het was Derk Jan Eppink van het Forum voor Democratie die de kat de bel aanbond met een tweet als reactie op een artikel van De Telegraaf. Die schreef een artikel over de beslissing van Trump om vliegtuigreizen uit Europa niet langer binnen te laten in de VS.

Dit om corona zoveel mogelijk te weren en vooral omdat de EU weigerde concrete maatregelen te nemen. Eppink voegde eraan toe dat Trump enkele weken voordien een debat had gevraagd met de EU over het virus, maar dat de EU enkel interesse had in een debat over … het klimaat.

img 0599

Ondertussen heeft de EU beslist dat de grenzen open blijven. Geen gerichte grenscontroles aan de binnengrenzen dus. Op zijn minst enkele Europese landen beslisten al met deze richtlijn géén rekening te houden en sluiten wél hun grenzen.

We kunnen concluderen dat de EU meer geïnteresseerd is in zaken die geld opbrengen (klimaatmaatregelen) dan de volksgezondheid.

Daarom ook dat  …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eusovjet

Terwijl iedereen afgeleid was, draaide Rutte 180 graden over EU-toetreding Albanië

16424165546 ec8832af00 gesloten e1584205364888

Federatie Medisch Specialisten roept op tot sluiting van alle scholen