in ,

Terwijl iedereen afgeleid was, draaide Rutte 180 graden over EU-toetreding Albanië

eusovjet

Het gaat er toch mee akkoord dat de Europese Unie toetredingsgesprekken met Albanië en begint. Een ruime meerderheid van de Tweede Kamer verzette zich tot dusver hiertegen.

De Europese Commissie wil al langer dat de onderhandelingen met deze beide landen worden geopend.Vorig jaar blokkeerden , en dit nog.

Er was vooral verzet tegen Albanië.

Maffia

Op het gebied van rechtstaat en corruptiebestrijding ‘moest er meer worden gedaan'.Nederlanders zijn niet te spreken over deze ontwikkelingen.

Zo schrijft Niels op Twitter: “Weinig landen waar corruptie zo welig tiert als in Albanië. Over de maffia in dat land zwijgen we liever. Geen probleem volgens de en nu ook . Ook hier gaat straks uw heen…”

Robert Jensen reageert:

“De vijandige elite gaat dus onderhandelingen starten met één van de corruptste landen Albanië, straks komt wellicht Noord-Macedonië er ook nog bij. Deze landen zullen Nederland financieel gaan uitbuiten waardoor onze maatschappij verder ondermijnd wordt,” zegt …..

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d1414a57aa14ea898675c6203f78083edbed51597249772b7f 640 pandemie

RIVM-baas: ‘Helft Nederlanders zal uiteindelijk virus krijgen’

3769283867 01c3214399 fail1

Trump vraagt EU om debat over coronavirus, EU weigert en wil debat over… klimaat