in , , , , ,

Tsunami aan misvormde baby’s worden geboren in 5G modelstad Gelsenkirchen

Oké, tsunami is wat overdreven maar 3 in korte tijd??

pixundfertig / Pixabay

De Duitse stad Gelsenkirchen liet in januari 2018 weten te zullen fungeren als modelstad voor 5G.

Nu worden er kinderen geboren zonder handen en de medische staat voor een raadsel.

Via een artistieke lezer werden wij geattendeerd op een nieuwsbericht (dank!) waarin melding wordt gemaakt van een medisch raadsel in de Duitse stad Gelsenkirchen en een mogelijk verband met 5G.

In het bericht staat onder andere het volgende:

In een in Gelsenkirchen, in het westen van , zijn de laatste maanden drie kinderen geboren met misvormde handen. Lokale media maken melding van mogelijk nog een vierde geval, in het naburige Datteln. De dokters staan voor een raadsel, want er zijn geen banden tussen de verschillende families, zo berichten verschillende Duitse media vrijdag.

Het Sankt Marien hospitaal in Gelsenkichen bracht het nieuws over de misvormingen zelf naar buiten. De kinderen werden geboren tussen juni en begin september. „Het zou kunnen gaan om toeval, maar we vinden het toch opvallend in zo een korte periode”, klinkt het op de website van het ziekenhuis.

Wetenschappers staan voor een raadsel, maar wijzen erop dat dit soort van misvormingen zich normaal gezien vroeg in de zwangerschap voordoen, tussen de 24e en 36e week, als de ledematen zich ontwikkelen. Ze kunnen het gevolg zijn van een infectie of een besmetting door pesticiden of schadelijke stoffen, maar zijn erg zeldzaam, berichten Duitse media.

De kinderen met bovengenoemde afwijkingen zijn geboren in de periode juni tot september en die periode is eigenlijk te kort om van toeval te kunnen spreken.

Maar, als we kijken naar de factor toeval, dan is er toevallig wel iets anders gebeurd in Gelsenkirchen wat een rol zou kunnen spelen.

In januari 2018 verkondigt de stad trots dat ze Duitse modelstad voor 5G willen worden.

xxx

Der Minister für Wirtschaft, Innovation, Digitalisierung und , Prof. Dr. Andreas Pinkwart, hat heute Mittag in Düsseldorf mitgeteilt, dass Gelsenkirchen „Digitale Modellregion“ wird. Die Stadt Gelsenkirchen wurde nicht zuletzt deshalb ausgewählt, weil sie bereits erhebliche Vorarbeiten im Bereich Digitalisierung geleistet hat und bereits Kooperationsvereinbarungen mit wichtigen Akteuren getroffen hat. Für die Umsetzung des Projekts in insgesamt fünf Modellkommunen sind bis 2021 Landesmittel in Höhe von insgesamt 91 Millionen Euro vorgesehen.

Kortom, begin januari 2018 gaat Gelsenkirchen voortvarend te werk met 5G en anderhalf jaar later worden er misvormde kinderen geboren……

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ron Chaitanya
1 jaar geleden

Laten we allemaal een brief (email) naar je eigen gemeente sturen. Dat je éérst 100% zekerheid wil over de veiligheid van 5G. Tot nu toe kan niemand dat geven immers.

Terwijl er online wel diverse rapporten staan en een 5gspaceappeal.org is met 8000+ wetenschappers die aangeven dat 5G straling slecht is voor de gezondheid. Ook bij testen in het noorden met 5G, slaan koeien op hol, Utube beelden uit California waar bijen dood uit de lucht vallen tussen twee 5G masten, in Den Haag vallen vogels dood uit de lucht bij 5G testen..

Hoe ver moet het komen mensen? Gebruik je gezonde verstand!

Schrijf vandaag nog een mailtje aan je gemeente!

Koperen Surinamer
1 jaar geleden

De beleidsmakers en de beslissers die de invoering van 5G doordrukken moeten hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld voor alle negatieve effecten hiervan op mens en dier. Desnoods berechten van deze individuen bij het Haagse Internationaal Gerechtshof, ongeacht EU representant of parlementarier, maakt niet uit. Eerst dient een gedegen onderzoek ten grondslag liggen aan een eventuele invoering van 5G. Doordrukken om wat voor reden dan ook, terwijl bekend is dat er mogelijk verband bestaat tussen 5G en dode dieren en misvormde babies is een misdaad tegen de mensheid (en dier). Gewoon berechten, zoals vele Afrikaanse en Oost-Europese leiders hun portie ook hebben gehad!

Koperen Surinamer
1 jaar geleden

Sorry, daar ga ik weer! Lees: een gedegen onderzoek ten grondslag te liggen….
Ik beloof in het vervolg mijn comments eerst ff goed te doorlopen voordat ik ze lanceer….

Ricardo
1 jaar geleden

Check je feiten; er is nog geen enkele 5G zendmast in Gelsenkirchen dus er is geen verband tussen 5G en misvormde babies https://www.nperf.com/de/map/DE/2921466.Gelsenkirchen/68.Deutsche-Telekom/signal/?ll=51.53854140853689&lg=7.152099609375001&zoom=13

YBHaribo
Antwoord aan  Ricardo
1 jaar geleden

Ricardo
….In het epi center van 4G+ Check de kaart beter! Vergelijk het met geheel duitsland….

Ger
10 maanden geleden

kijk naar het verleden met referendums ,politiek heeft larie aan het volk en verkopen ons gewoon ,dus nu ook weer met politiek en gemeentes die niet naar wetenschap en volk willen luisteren

Rene
10 maanden geleden

Ten eerste vind ik de titel ronduitschofferend (tsunami gebruiken). Ten tweede is er in Gelsenjirchen nog helemaal geen 5g. Dit soort nepnieuwd verspreiden is zeer kwalijk en ik hoop dat dit ooit keihard aangepakt gaat worden.

Er staat een horror-ontslagtsunami voor de deur

Komt er een windmolenpark in je achtertuin? In beroep gaan is volkomen kansloos