in , , , , ,

Tsunami aan misvormde baby’s worden geboren in 5G modelstad Gelsenkirchen

Oké, tsunami is wat overdreven maar 3 in korte tijd??

5G 1563343065
pixundfertig / Pixabay

De Duitse stad Gelsenkirchen liet in januari 2018 weten te zullen fungeren als modelstad voor .

Nu worden er kinderen geboren zonder handen en de medische wetenschap staat voor een raadsel.

Via een artistieke lezer werden wij geattendeerd op een nieuwsbericht (dank!) waarin melding wordt gemaakt van een medisch raadsel in de Duitse stad Gelsenkirchen en een mogelijk verband met 5G.

In het bericht staat onder andere het volgende:

In een in Gelsenkirchen, in het westen van , zijn de laatste maanden drie kinderen geboren met misvormde handen. Lokale media maken melding van mogelijk nog een vierde geval, in het naburige Datteln. De dokters staan voor een raadsel, want er zijn geen banden tussen de verschillende families, zo berichten verschillende Duitse media vrijdag.

Het Sankt Marien hospitaal in Gelsenkichen bracht het nieuws over de misvormingen zelf naar buiten. De kinderen werden geboren tussen juni en begin september. „Het zou kunnen gaan om toeval, maar we vinden het toch opvallend in zo een korte periode”, klinkt het op de website van het ziekenhuis.

Wetenschappers staan voor een raadsel, maar wijzen erop dat dit soort van misvormingen zich normaal gezien vroeg in de zwangerschap voordoen, tussen de 24e en 36e week, als de ledematen zich ontwikkelen. Ze kunnen het gevolg zijn van een infectie of een besmetting door pesticiden of schadelijke stoffen, maar zijn erg zeldzaam, berichten Duitse media.

De kinderen met bovengenoemde afwijkingen zijn geboren in de periode juni tot september en die periode is eigenlijk te kort om van toeval te kunnen spreken.

Maar, als we kijken naar de factor toeval, dan is er toevallig wel iets anders gebeurd in Gelsenkirchen wat een rol zou kunnen spelen.

In januari 2018 verkondigt de stad trots dat ze Duitse modelstad voor 5G willen worden.

xxx

Der Minister für Wirtschaft, Innovation, Digitalisierung und , Prof. Dr. Andreas Pinkwart, hat heute Mittag in Düsseldorf mitgeteilt, dass Gelsenkirchen „Digitale Modellregion“ wird. Die Stadt Gelsenkirchen wurde nicht zuletzt deshalb ausgewählt, weil sie bereits erhebliche Vorarbeiten im Bereich Digitalisierung geleistet hat und bereits Kooperationsvereinbarungen mit wichtigen Akteuren getroffen hat. Für die Umsetzung des Projekts in insgesamt fünf Modellkommunen sind bis 2021 Landesmittel in Höhe von insgesamt 91 Millionen vorgesehen.

Kortom, begin januari 2018 gaat Gelsenkirchen voortvarend te werk met 5G en anderhalf jaar later worden er misvormde kinderen geboren……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ontslag 1558475903

Er staat een horror-ontslagtsunami voor de deur

windmolenpark 1568560569

Komt er een windmolenpark in je achtertuin? In beroep gaan is volkomen kansloos