in , ,

Tunahan Kuzu(ex-PvdA): ‘Belastingbetaler moet opdraaien voor beveiliging moskeeën’

De moskeeën bekostigen die beveiliging nu zelf. Het waarborgen van de veiligheid is een taak van de , vindt Kamerlid , “We zien dat in de afgelopen tien jaar de dreiging rondom moskeeën is toegenomen en dat van de 475 moskeeën in 174 moskeeën te maken hebben gehad met allerlei incidenten: variërend van bedreiging tot vernieling en brandstichting. Daarom is het zaak dat de overheid waarborgt dat die gebouwen worden beveiligd.”

De moskeeën betalen de beveiliging nu zelf. Kamerlid Tunahan Kuzu is van mening dat het garanderen van de veiligheid een taak is van de Nederlandse overheid. Mark heeft nog geen reactie gegeven op de brief van moskeeën maar er zal wel overleg plaatsvinden met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. “Heel Nederland heeft kunnen zien wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Naar aanleiding van het bericht op ‘Steun de ’ zijn er 6000 likes geweest. Er zijn echt concrete bedreigingen geuit waardoor de bezorgdheid is toegenomen. En die bezorgdheid moet worden weggenomen.”

Lees verder via ‘Belastingbetaler moet opdraaien voor beveiliging moskeeën’.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanvragen +30% bij stichting Leergeld: Steeds meer ouders in nood door betaling schoolgeld

What did Bill Clinton know? Former president named in Epstien sex slavery lawsuit