in

Twee families stellen verpleeghuis aansprakelijk voor coronamaatregelen in lockdown

woman in brown button up shirt holding white smartphone

De strenge coronamaatregelen die verzorgingstehuizen afgelopen voorjaar van de ene op de andere dag invoerden, krijgen mogelijk juridische gevolgen.

Namens twee families heeft advocaat Liesbeth Zegveld twee zorginstellingen aansprakelijk gesteld wegens ‘onrechtmatig handelen’.

Volgens Zegveld hadden de instellingen alleen nog maar oog voor corona, waardoor de overige zorg ‘ondermaats’ was. Bovendien hadden de verpleeghuizen de familie, die tevens mantelzorg leverde, niet mogen weigeren.

Daarnaast was er sprake van een ‘rigide bezoekverbod’ en werd er niet gekeken naar ‘maatwerk’, wat in strijd is met het recht op familieleven.

Met het aansprakelijk stellen hoopt Zegveld dat de instellingen ‘fouten erkennen’ en goed onderzoeken hoe de zorg is verlopen.

De manier waarop verpleeghuizen en andere zorginstellingen met de coronamaatregelen zijn omgegaan, leidde al eerder tot hevige discussie.

In maart werden bewoners van verpleeghuizen en andere zorginstellingen plotseling afgesloten van al hun bezoek, om zo de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ouders, echtgenoten, kinderen en kleinkinderen, van wie veel mantelzorg leverden, mochten hun familie niet meer bezoeken en bewoners van verpleeghuizen mochten lange tijd het pand niet verlaten.

In juni dreigde advocaat Zegveld namens ….

Lees verder bij de bron: De Volkskrant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WWIII IS NU !! LEES EN KOM IN OPSTAND
3 maanden geleden

Het is jammer dat de familie de aandacht richtte op het verzorghuis in plaats van op de overheid.
Het zorghuis deed wat bijna de gehele bevolking deed en dat is blind volgen wat de overheid voorschreef. dat deed zij zonder na te denken en te zoeken of de maatregelen wel in verhouding waren met de problemen en of er wel werkelijk zoveel slachtoffers waren. Zij vroegen zich niet af of de ziekte zo besmettelijk was dat de gehele bevolking in gezeling moest worden genomen.

De overheid heeft als een echte dictatuur winkels en instellingen regels opgelegd met straf bepalingen die volledig tegen alle regels van democratie ingaan. De NL overheid die wordt betaald door de burgers en wier taak het is om de belangen van de burgers te behartigen heeft de NL burgers verraden. Dit is niets minder dan landverraad en is een vergrijp waarop zeer hoge straffen staan.

Tot ons grote verdriet lopen burgers nu al 9 maanden met mondkapjes en nog steeds is nergens aangetoond dat zulke rigide maatregelen nodig waren.
Sterker nog: de afgelopen maanden werd de gijzeling nog heftiger met meer beperkingen.

Wie een beetje verder op internet zoekt vindt het volgende verzameld uit onderzoek door artsen, laboratoria en van wetenschappers met decennia lange ervaring :

 1. CV is een biowapen ingezet tegen de bevolking met als doel om de wereldbevolking te onderwerpen aan de NWO en de wereld naar een failliet te helpen.
 2. Het aantal CV gevallen is niet groter dan het aantal jaarlijkse griepgevallen (aangetoond met cijfers).
 3. Het CV is prima te behandelen met HCQ + Zn (nu eindelijk ook erkend door FDA).
 4. De PCR test heeft een nauwkeurigheid van minder dan 10 % Dat betekent dat mensen die positief getest worden voor verreweg het grootste deel helemaal geen CV hebben. De ontwerper van test zegt dat zijn test niet mag worden gebruikt voor het vaststellen van CV. Ondanks dat wordt deze test nog steeds toegepast.
 5. Het CV deeltje is nog nergens vastgesteld.
 6. Sterfte als gevolg van CV is minder dan 0,02 % en is niet groter dan bij gewone griep. En de slachtoffers zijn oudere mensen en mensen die al verzwakt zijn door een ernstige ziekte.
 7. In diverse gevallen is gesjoemeld door ziekenhuizen. Er is geen sprake van overbezetting. Er zijn ziekenhuizen die helemaal leeg staan en leeggehouden worden en de werkdruk wordt verschoven naar dat ene ziekenhuis dat dan gefilmd wordt. Dit is niets minder dan het zoveelste geval van bedrog van de burgers.
 8. Het CV is niet meer besmettelijk dan griep. En om de eigen weerstand te vergroten kan men eventueel wat extra vitamine D3 innemen.
 9. Er is totaal geen noodzaak voor maskers.
 10. Er is totaal geen enkele noodzaak tot vaccinatie. Sterker: vaccinatie is levensgevaarlijk. De vaccins die zijn ontwikkeld in record tijd bevatten stoffen die het DNA veranderen en die vruchtbaarheid aantasten. Weiger ieder vaccin !!!!
 11. De media zijn gekocht door de Cabal en werken mee aan het bedrog.
 12. Het RIVM wordt gesponsord door BIll Gates die zoals bekend satanist is en aanhanger van de NWO en die zwaar geinvesteerd heeft in vaccins.

De conclusies:

 1. De wereld wordt volkomen onnodig blootgesteld aan beperkingen. Daar is geen enkele noodzaak toe.
 2. Mondkapjes, 1.5 m en allerlei rigide maatregelen zijn totaal onnodig en zelfs schadelijk.
 3. Het dragen van mondkapjes over langere perioden zorgt voor schimmels die zich afzetten in de kapjes en die vervolgens in de longen terecht komen. Schimmels in de longen zijn moeilijk te genezen.
 4. De financiele schade loopt in de vele honderden miljarden die uiteindelijk terecht komen bij de burgers. Deze schade moet worden verhaald op de NWO Cabal die volledig verantwoordelijk is voor deze situatie.

Wie zitten er achter deze schaamteloze wereldwijde gijzeling? :

 1. Voor wie het nog niet wist: dit is WWIII. Een heel andere oorlog dan WWI en WWII maar veel gevaarlijker dan alle vorige tesamen.
 2. De werkelijk daders zijn de grote banken (Khazarische joden) en grote corporaties
 3. EU, UN, WHO, WEF, IMF, Trilateral Comission, CIA, Bilderberg etc zijn de acterende partijen die het vuile werk doen voor bovengenoemde partijen en regeringen adviseren.
 4. Regeringen zijn geinfiltreerd en gechanteerd en spelen een schandalige rol. De NL regering is daar geen uitzondering op. Rutte, Balkenende, Bolkestein o.a. zijn globalist en aanhanger van de NWO. Bernhard en Beatrix waren vooraanstaand lid van de Bilderberg groep.

Het is de hoogste tijd dat burgers begrijpen wat er aan de hand is en vervolgens in verzet komen tegen de lock down. Vervolgens moet de regering aftreden na dit schandelijke verraad. Het beleid van de NL regering klopt van geen kanten en was er de afgelopen 10 jaar volledig op gericht NL van binnen uit kapot te maken.

Wordt wakker. Op internet is veel te vinden wat er aan de hand is in de wereld.
Lees: benjaminfulford.net/

Elektronische vaccinatiepas komt sneller dan je had verwacht

De schijnrijkdom van een eigen woning