in , , ,

Vaccinaties worden afgedwongen door middel van chantage

53e1d74b4e51ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c702d7dd39045 640 corona vaccins

Na al het “goede nieuws” over de voortgang bij de ontwikkeling van de coronavaccins, begint nu het volgende offensief.

Letterlijk alles zal uit de kast worden gehaald om de bevolking ervan te “overtuigen” dat ze toch echt een coronavaccinatie moeten halen.

Er worden dan wel de meest optimistische verhalen geplaatst bij de mainstream (=gekochte) media over hoe fantastisch het wel niet gaat met de ontwikkeling van de diverse , maar ze voorzien al wel een probleem.

En dat probleem bestaat eruit: Hoe krijgen we de bevolking zo gek dat ze massaal in de rij gaan staan om die coronaprik te halen.

Op zaterdag stonden er hele pagina’s in de gedrukte Telegraaf over hoe er nu als volgende stap voortvarend te werk moet worden gegaan om vooral jongeren ervan te overtuigen zich te laten vaccineren. Dit, omdat over het algemeen, terecht, zij geen enkel behoefte hebben aan een vaccin tegen een variatie van de griep waar zij sowieso niet of nauwelijks ziek van worden.

En natuurlijk wordt in dat artikel ook weer de bekende zakkenvuller en vaccinatieverkoper Ab Osterhaus opgevoerd. Er wordt in dat artikel gesproken over welke (media) campagnes (propaganda) er gevoerd zouden kunnen worden om de jongeren over de streep te trekken.

Osterhaus heeft wel een idee: “Laat je vaccineren zodat je weer naar de kroeg kunt”.

Dit soort kreten kan je dan straks verwachten wanneer de propagandacampagnes eenmaal starten.

Maar, gelukkig is daar wat aan te doen, want in 2013 probeerden ze een vergelijkbare strategie. Toen hadden ze een campagne waarbij kinderen die zich lieten vaccineren een gekleurd armbandje kregen waarop stond dat ze geen watje waren.

Dit impliceert uiteraard dat ieder kind dat zich niet laat vaccineren wel een watje is en dat is net zoals ze nu willen doen een vorm van sociale uitsluiting van kinderen en daar mag je in ons land geen reclame voor maken.

Wij hebben in 2013 daarover een klacht ingediend bij de Stichting Reclame Code en op dat punt kregen wij inderdaad gelijk. Het punt waarop wij gelijk kregen was artikel 3 uit de Kinder- en Jeugd Reclamecode (KJC).

Er zullen heftige en uitgebreide …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
455555181 9bf7f6258c new world order

Controlestaat gaat nu snel: wetsvoorstel voor dwangregister voor tweedehands spullen en hun aanbieders

getty euro schulden bom 403x300

Polen en Hongarije houden woord en blokkeren EU-begroting en het coronaherstelfonds