in , , , ,

Vaccineren of niet? $100,000 to anyone who can proves mercury in flu vaccines is safe

428464049 8a4d976ed9 vaccin1

Als je het nut van vaccinaties in twijfel waagt te trekken, kom je vrij snel in de hoek van de “systeem-haters” en “complotdenkers” terecht.

Je hebt maar wetenschappelijk te bewijzen dat het schadelijk is en anders kun je de boom in. Zo simpel is het…. denkt men.

Nu komt er uit de verenigde staten een berichtje, waar je recht overeind van gaat zitten met de verzuchting: “Hè, hè…. Eindelijk!”

Hier de Engelstalige versie:

Robert De Niro and Robert F Kennedy Jr. are issuing a challenge to all media and all scientists, they will give $100,000 to anyone who can show one published study that proves mercury in flu vaccines—at the levels it is injected—is safe.

Eindelijk wordt hier iets gedaan wat voor ons al sinds jaren een vast uitgangspunt is geworden: het omkeren van het schaakbord, ofwel het aanleveren van bewijzen. Niet WIJ, de gebruikers/betalers moeten met bewijzen komen maar ZIJ, de belanghebbenden en incassanten van miljarden opbrengsten.

Bill Gates is India uitgetrapt, omdat de regering in Delhi keiharde bewijzen heeft, dat dit genocidale computermannetje belang heeft bij het vergiftigen van de Indiase bevolking – althans volgens eigen zeggen. Hij vindt dat er teveel mensen zijn.

We moeten er dus niet van staan te kijken dat India binnenkort wordt getroffen door een pest-epidemie of een uitbraak van de “Spaanse Griep”, welk virus per ongeluk uit een laboratorium is ontsnapt. Dit terzijde – maar onthoudt u het wel even, de wegen van de gefrustreerde elite zijn uiterst voorspelbaar.

kennedy-deniro

De beide heren Kennedy en De Niro willen dus een beloning geven aan hen die afdoende bewijs kunnen leveren dat het proportioneel injecteren van KWIK (ook zwaar…. ???? ) in de menselijke bloedbaan VEILIG is.

Normaal gesproken moeten de vaccinatiesceptici het bewijs leveren dat vaccineren NIET VEILIG is. Nu moet het andersom. Dat is ook veel gemakkelijker, anders zou men het vaccin toch niet hebben ontwikkeld? Toch?  Of zijn we weer te naïef….. We zijn desalniettemin toch reuze benieuwd of dat rapport boven tafel komt, want dan is het klaar met het in twijfel trekken van het nut van vaccineren.

 

Lees de rest verder bij de Bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e832b50828f1053ecd0b470de7444e90fe76e6dd1eb7114793f6c8 640 WC135

Nu ook al een nep griep epidemie? Radioactieve Jodium-131 deeltjes over Europa gemeten

ec31b5062ef31c3e81584d04ee44408be273ead21eb8194393f0 640 sweden

Terwijl Zweedse regering boos is op Trump breken in Stockholm migrantenrellen uit