in , , , ,

Vaccineren of niet? $100,000 to anyone who can proves mercury in flu vaccines is safe

Als je het nut van vaccinaties in twijfel waagt te trekken, kom je vrij snel in de hoek van de “systeem-haters” en “complotdenkers” terecht.

Je hebt maar wetenschappelijk te bewijzen dat het schadelijk is en anders kun je de boom in. Zo simpel is het…. denkt men.

Nu komt er uit de verenigde staten een berichtje, waar je recht overeind van gaat zitten met de verzuchting: “Hè, hè…. Eindelijk!”

Hier de Engelstalige versie:

Robert De Niro and Robert F Kennedy Jr. are issuing a challenge to all media and all scientists, they will give $100,000 to anyone can show one published study that proves mercury in flu vaccines—at the levels it is injected—is safe.

Eindelijk wordt hier iets gedaan wat voor ons al sinds jaren een vast uitgangspunt is geworden: het omkeren van het schaakbord, ofwel het aanleveren van bewijzen. Niet WIJ, de gebruikers/betalers moeten met bewijzen komen maar ZIJ, de belanghebbenden en incassanten van miljarden opbrengsten.

Bill Gates is India uitgetrapt, omdat de regering in Delhi keiharde bewijzen heeft, dat dit genocidale computermannetje belang heeft bij het vergiftigen van de Indiase bevolking – althans volgens eigen zeggen. Hij vindt dat er teveel mensen zijn.

We moeten er dus niet van staan te kijken dat India binnenkort wordt getroffen door een pest-epidemie of een uitbraak van de “Spaanse Griep”, welk virus per ongeluk uit een laboratorium is ontsnapt. Dit terzijde – maar onthoudt u het wel even, de wegen van de gefrustreerde elite zijn uiterst voorspelbaar.

kennedy-deniro

De beide heren Kennedy en De Niro willen dus een beloning geven aan hen die afdoende bewijs kunnen leveren dat het proportioneel injecteren van KWIK (ook zwaar…. ???? ) in de menselijke bloedbaan VEILIG is.

Normaal gesproken moeten de vaccinatiesceptici het bewijs leveren dat vaccineren NIET VEILIG is. Nu moet het andersom. Dat is ook veel gemakkelijker, anders zou men het toch niet hebben ontwikkeld? Toch?  Of zijn we weer te naïef….. We zijn desalniettemin toch reuze benieuwd of dat rapport boven tafel komt, want dan is het klaar met het in twijfel trekken van het nut van vaccineren.

 

Lees de rest verder bij de Bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sizu_Sun
4 jaren geleden

Wetenschap werkt met uitsluiting van mogelijkheden. Op deze manier is het volgens vele nog niet aangetoond dat er een verband is tussen autisme en vaccineren. Maar is het dan veilig? Er zijn wel degelijk aanwijzingen, van sommige wetenschapper en niet te vergeten ouders dat de link er wel is, want moeders weten heus heel veel van hun kinderen en zien veranderingen echt wel. Helaas worden deze bronnen grotendeels niet serieus genomen en zelfs belachelijk gemaakt. Hele goede actie van Kennedy en De Niro dus! Eerst ook maar es van het massaal aangenomen idee af dat autisme genetisch bepaald zou zijn. Hiervoor mensen, is namelijk ook geen hard bewijs, probeer het maar es te zoeken, je zult het niet vinden.

Nu ook al een nep griep epidemie? Radioactieve Jodium-131 deeltjes over Europa gemeten

Terwijl Zweedse regering boos is op Trump breken in Stockholm migrantenrellen uit