in

‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’

Opnieuw een bijzonder zorgwekkende stap die ons weer een stap dichter bij de door de Westerse globalisten geplande oorlog tegen brengt: de zouden hun kernwapens van de Turkse luchtmachtbasis Incirlik hebben weggehaald –op zich een zeer goede maatregel-, en die vervolgens naar , en een Baltische staat hebben gebracht.

Rusland kan en zal de opstelling van kernwapens pal aan zijn grenzen –een uiterst agressieve provocatie van de - niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.

De Amerikanen hebben duidelijk weinig vertrouwen in het zoveelste ‘staakt-het-vuren’ dat Rusland en hebben afgesproken in het Syrische Idlib.

De constante aanvallen van de Turken op het Syrische regeringsleger –die feitelijk neerkomen op regelrechte oorlogshandelingen- kunnen namelijk op ieder moment uitmonden op een ‘all-out’ oorlog, die de losse Turkse gelegenheidsalliantie met Rusland in elkaar zal doen storten.

Vijf C-17A Globemasters zouden eind februari / begin maart op Incirlik zijn geland, alle Amerikaanse kernbommen in hebben geladen, en vervolgens naar Duitsland, Polen en één van de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) hebben gebracht.

Een official van het Air Mobility Command bevestigde dat de nucleaire munitie begin maart in het Poolse Powidz is gearriveerd.

Grootste oefening sinds einde Koude Oorlog; opperbevelhebber ‘fan van kernaanval’

We herinneren u er nogmaals aan dat de NAVO op dit moment in Centraal en Oost Europa de grootste militaire oefening sinds het einde van de Koude Oorlog houdt, waar tienduizenden troepen, tanks, pantservoertuigen en vliegtuigen deelnemen.

En vooral: dat deze oorlog openlijk is gericht op oorlog met Rusland.

Denk in dit kader ook aan de onthutsende uitspraken van de Amerikaanse opperbevelhebber van de alle NAVO strijdkrachten in Europa, generaal Tod Wolters, die eind februari tegenover de Amerikaanse senaat verklaarde dat hij ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

 

Photo by lynothehammer1978


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
    • Er is een risico met een instabiel Rusland & totaal gestoorde Erdogan in Turkije.
      Met diverse andere landen met atoomraketten zijn politiek en religieus instabiel.
      Het is niet het dat atoomwapens de oplossing zijn, maar t helpt wel om ze binnen bereik te hebben… beter iets om terug te sturen dan met ledige ogen toe te kijken…

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Wikipedia past de geschiedenis aan en verwijdert de namen van klimaatsceptische wetenschappers

Heeft een enkelband bij criminele jongeren wel nut?