in

Wikipedia past de geschiedenis aan en verwijdert de namen van klimaatsceptische wetenschappers

Wikipedia heeft zijn “lijst van wetenschappers die het niet eens zijn met de wetenschappelijke consensus over de opwarming van de aarde” verwijderd.

Stalin – die het sjabloon is voor het verwijderen van de namen van onwelgevallige mensen uit de geschiedschrijving – zou deze baldadige daad van censuur ongetwijfeld van ganser harte hebben onderschreven, schrijft James Delingpole op Breitbart.

Maar wat hem waarschijnlijk meer zou hebben behaagd, is de grootse misvormde argumentatie van de verantwoordelijke redacteur:

“Het resultaat was verwijderen. Ik zie hier namelijk een consensus dat het geen zin heeft om een lijst te hebben die de kenmerken van
a) wetenschappers in de algemene zin van het woord, en
b) niet-conformiteit met de wetenschappelijke consensus over de opwarming van de aarde combineert.“

Wat deze Wikipedia-editor met andere woorden zegt, is dat als je een wetenschapper bent die niet gelooft in [de door de mens veroorzaakt opwarming] van de aarde, dat je dan automatisch geen wetenschapper bent.

In feite zijn er tienduizenden wetenschappers die sceptisch staan tegenover de theorie van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, waaronder enkele van de belangrijkste deskundigen op dit gebied, zoals de fysici Dr. Richard Lindzen van MIT en Dr. Will Happer van Princeton.

Maar het soort intolerante linksen die de tendens hebben om Wikipedia-pagina’s te bewerken, willen niet dat je dit weet.

Hun gearchiveerde debat over de de “Lijst van wetenschappers die het niet eens zijn met de wetenschappelijke consensus over de opwarming van de aarde” is een fascinerend, zo niet verrassend, inzicht in hun manier van denken.

Men verklaart:

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Van peet
1 jaar geleden

Wikipedia is links, dit is niet nieuw. Zit ook vol met ontkenningen en domme fouten. gebruik het alleen voor scheikunde en natuurkunde. Formules en stoffen. Verder vrij nutteloos voor geschiedenis, vaak gekleurd…

Mislukking: Overheid weet hoogopgeleide Syriërs niet in geschikte banen te krijgen

‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’