in

Vrije artsenkeuze staat op het spel: ‘Het ergste vind ik wel het stiekeme geritsel van de Jonge’

Alleen nog naar een of psycholoog kunnen die een contract heeft met je ; minister De Jonge wil dat met spoed hebben vastgelegd in een . De vrije artsenkeuze wankelt, tot afgrijzen van Janneke Wittekoek, die meer vrijheden ziet vervagen….

…’Als ik de recente ontwikkelingen in de onder de loep leg, zijn er veel zaken waar ik me druk over maak. Het ergste vond ik wel het stiekeme geritsel van zorgminister Hugo de Jonge waarin hij probeert de vrije artsenkeuze af te schaffen door heel stilletjes een wetsvoorstel in te dienen over dit gevoelige onderwerp. Het lijkt er sterk op dat hij deze spoedwet er even door wilde drukken, nu het gepeupel toch te druk was met corona en het niet in de gaten zou hebben.’

De beperking van de vrije artsenkeuze lijkt niet op zich te staan; ik begin me überhaupt zorgen te maken over mijn vrijheid in dit land.

Ook de ’coronaspoedwet waaraan het nu werkt, is een voorbeeld van een schrikbewind. Want als jij in je eigen huis gezellig met je vrienden of vriendinnen aan het koffiedrinken bent, mag de politie zonder huiszoekingsbevel je huis binnenvallen en al je bezoek beboeten. Mensen met een relatie die geen huishouden delen moeten anderhalve meter afstand bewaren.

Je niet-thuiswonende kinderen mag je niet meer aanraken en ook je kleinkinderen knuffelen is voorbij. De boetes variëren van 435 euro tot 4000 euro of een tot zes maanden gevangenisstraf, plus voor het overtreden van deze wet.

Alsof het nog niet genoeg is kan de minister deze wet, eenmaal aangenomen, verder aanpassen met nieuwe regels zonder toestemming van de Tweede Kamer.

Je vraagt je werkelijk af in welke tijd we leven. Dit is dus het nieuwe normaal om Covid-19 buiten de deur te houden. Het nieuwe normaal is echt abnormaal.  Dat het kabinet je (keuze)vrijheid wil afnemen, is een zeer ernstige kwestie.’

Janneke Wittekoek is ….

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Dictatuur ten top, waar de bevolking niet voor gekozen heeft

scherpschutter1943
8 maanden geleden

De Jonge, jou god ziet je en zal je straffen voor wat je de nederlanders aan doet. Niet de import natuurlijk want die zijn al van alles vrijgesteld door Allah en kunnen daarom doen wat ze willen. Maar jij niet De Jonge. Het begint met de straf dat je rare voeten gaat krijgen en die bordeelsluipers moet vervangen door houten klompen. Daarna eens kijken of je nog steeds zo enthousiast bent voor het lijsttrekkerschap van het cda. Je kaarten zijn al uit de mouw en dat is ongelooflijk stom. De bijna grootste oppositiepartij als het FVD schofferen door ze bijvoorbaat al buiten spel te zetten is politeke zelfmoord. Baudet zal je krijgen en hij maakt gehakt van jou en je christenhondenpartij. Samen met de PVV, veegt Baudet de vloer met je aan. Oiok wilders lust zo’n mannetje als jij wel rauw. Scheer je weg, kwalle bal met je grootheidswaanzin, zolang het nog kan.

Vangils
8 maanden geleden

En die persoon wil lijst aanvoerder worden CDA

China heeft van de EU 56 ton aan medisch materiaal cadeau gekregen op kosten van de belastingbetaler

Bizar! Opnieuw fout bij toeslagenaffaire, ‘ongelofelijk valse start’ zegt staatssecretaris