in ,

VVD bejaarden en andere ‘vips’ beschermen Rutte, logisch veel van hen hebben ook volop gelogen en bedrogen zonder te worden gestraft

16322524238 ac9a2717fe vvd declaratie e1426016379942

Ongelofelijk als je bejaarde ex-politici van de VVD en andere vips hoort over oplichter en leugenaar Rutte, alsof er een onschuldige is veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf en alsof hij nooit eerder heeft gelogen noch de boel op andere manieren op grote schaal heeft belazerd……

In werkelijkheid heeft deze ploert zoals je uit het voorgaande al kan destilleren, aantoonbaar onnoemelijk vaak gelogen en vooral de grote onderlaag van het volk enorme oren aangenaaid. Om te beginnen belazerde hij het volk met met leugens over het Oekraïne referendum en het referendum over de EU grondwet, daarbij heeft hij de tegenstemmers die deze 2 referenda hebben ‘gewonnen’ echt op een schunnige manier bedonderd…..

Liegen? Neem alleen al de belofte die hij jarenlang herhaalde op Prinsjesdag dat niemand erop achteruit zou gaan, waar de wanpresterende hufter Rutte ruim 5 miljoen mensen telkens weer heeft bedrogen…… Dezelfde Rutte die een totaal fout beleid voerde op de bankencrisis waardoor honderdduizenden mensen hun baan verloren en degenen onder hen van boven de 45 zijn voor het overgrote deel nooit meer aan de slag gekomen, dat moeten er minstens 300.000 zijn…….

Vergeet niet dat we gepimpte werkloosheidscijfers hebben, zo worden bijstandgerechtigden niet meegeteld (van wie een groot aantal 100% arbeidsongeschikt is) en krijgen de mensen die met een partner samenwonen, na een korte periode WW geen bijstand daar hun partner 10 cent teveel verdient, deze mensen worden evenzo ‘vrolijk’ niet meegeteld….. Deze schandelijke misstand is te danken aan de VVD (met Rutte aan het stuur), het CDA, de PvdA, D66, ChristenUnie en dat met gedoogsteun van de christelijk fundamentalistische SGP hypocrieten……

Gistermorgen rond 8.22 u. de bejaarde ex-VVD politicus Weisglas op BNR, deze kwezel stelde bedroefd te zijn dat Segers van de ChristenUnie niet meer met Rutte wenst te regeren….. ha! ha! ha! ha! ha! Hoezo bedroefd? Omdat Rutte met z’n leugens, oplichterspraktijken en andere rotstreken het voor elkaar kreeg dat een groot deel van de 2 miljoen mensen die op hem stemden blind zijn en dat met een IQ van rond de 80, terwijl de rest van die voorkeursstemmers het prima vindt dat Rutte de boel belazert?? Je kan Segers hooguit verwijten dat hij alsnog 4 jaar met een destijds al lang bekende aartsleugenaar en oplichter als premier heeft willen regeren en nu plotseling aan de rem trekt, bovendien waarom steunde deze christenknurft dan niet de motie van wantrouwen??!!!

Dat de bejaarde oorlogsmisdadiger Bolkestein zijn maatje Rutte met dezelfde misdaden op zijn naam steunde is al helemaal geen verrassing, deze schoft heeft het liegen tot een politieke alledaagsheid gemaakt (hij is één van de hoofdverantwoordelijken voor het vergassen van Koerden door destijds president Saddam Hoessein, daar hij tegen de waarschuwing van deskundigen en zijn ambtenaren in, van Anraat meermaals exportvergunningen gaf voor belachelijke grote hoeveelheden grondstoffen waarmee je zenuwgas kan maken……

Verder heeft Rutte veel te weinig gedaan aan de luchtkwaliteit, zodat Nederland onderaan bungelt als het gaat om die kwaliteit in EU-lidstaten en daarmee is hij tevens een massamoordenaar, immers jaarlijks sterven in Nederland rond de 18.000 mensen aan het jarenlang teveel inademen van auto-uitstoot…… Daardoor heeft een groot aantal kinderen ook nog eens long- en luchtwegklachten opgelopen (en dat gaat zover tot kankers), dit nog naast psychische aandoeningen, zoals een paar jaar geleden na langdurig onderzoek werd geconstateerd…. Nee, Rutte heeft het ‘uitstekend gedaan!!!’

Overigens had ook Zwagerman gistermorgen in haar column op BNR commentaar op Rutte en de bejaarden die hem steunen, terwijl ze zelf onlangs nog toegaf altijd VVD te stemmen…….. (nogmaals alsof het de eerste keer was dart Rutte de boel besodemieterde…..)

Gistermorgen in Standpunt NL had men het ook over Rutte en daar hoorde ik als na het debat vorige week een paar figuren die stelden dat Rutte niet weg mag, dit vanwege het bestrijden van het Coronavirus…… ha! ha! ha! ha! ha! Imbecielen die werkelijk denken dat hij het goed heeft gedaan op dat dossier, terwijl hij de ene blunder op de andere stapelde……. Sterker nog hij is de hoofdoorzaak van het feit dat we te weinig IC bedden hebben in dit land en dat er ziekenhuizen zijn gesloten, zodat plattelanders in noodsituaties met een ambulance een te lange aanrijtijd hebben naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis…..

Verder is Rutte de hoofdverantwoordelijke voor de grote hoeveelheid Nederlanders die in armoede moeten leven en onder hen zijn onnodig veel mensen gestorven aan het virus……… (door armoede hebben velen een slechte conditie, daar ze geen  geld hebben voor gezond voedsel……) Een vrouw met de naam Fens belde in en stelde plompverloren dat Rutte ons door allerlei ‘crisissen’ heeft geleid…… Ja en hoe?? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De eerste beste docent had het 100 keer beter gedaan, jezus wat een gekken in dit land!!!

Vanmorgen in Standpunt NL Micha de Winter die stelde dat het gedoe tijdens het debat over Rutte ging om akkefietjes en je naar de koers van Rutte op de lange termijn moet kijken…… ha! ha! ha! ha! Ja de Winter zie het voorgaande, echt een ‘geweldige koers en ook een geweldig omgaan met de Coronacrisis……’

Ook Arnon Grunberg heeft Rutte de hemel ingeprezen, door te stellen dat je niet alleen moet kijken naar het liegen en bedriegen van Rutte, maar naar wat hij heeft gepresteerd….. Ja Grunberg, jij was embedded bij de Nederlandse troepen in Afghanistan, een illegale oorlog waar Nederland niet eens aan had mogen deelnemen en waar duidelijk is dat Nederland in dat land (en in Irak) ook nog eens massamoorden heeft begaan, kortom Rutte is zoals eerder opgemerkt hoofdverantwoordelijke voor Nederlandse oorlogsmisdaden!! Maar ‘wat een geweldige vent hè?’ (en wat ‘fijn’ dat jij je hebt laten misbruiken door Defensie om embedded te gaan, enorme sukkel!!)

Rutte is verder oorlogsmisdadiger door het meedoen van Nederland aan illegale oorlogen van de VS in Noord-Afrika en het Midden-Oosten (en in Afghanistan, zoals zojuist besproken…..)

Ongelofelijk!!!! En dan te bedenken dat Rutte al jaren de meest ongeloofwaardige persoon is in Nederland …… …..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SDG AGENDA2030 KAAG RUTTE MAXIMA

Preventieakkoord XL: Meer belasting, minder plezier

Gardasil HPV vaccine fertility feature 1 800x417 1

Dit is waarom jonge mensen en vooral vrouwen meer ernstige bijwerkingen van het vaccin kunnen verwachten