in , , ,

VVD heeft Nederland gesloopt, uitgewoond en verkocht aan de EU en dat in 20 jaar tijd

marcrutte

Hieronder een aantal voorbeelden van de afgelopen 20 jaar, waar de VVD het voortouw heeft genomen, danwel een belangrijk aandeel heeft gehad in de totstandkoming ervan.

– 1999 Wiegel, VVD, hield in de 1e kamer PERSOONLIJK een BINDEND referendum tegen (Nacht van Wiegel), wat uiteindelijk is omgezet in een (mandaatloos) raadgevend referendum.

– 1999 In het kader van de millenniumwisseling werd aan het begin van het jaar bepaald dat consumenten professioneel vuurwerk af mochten steken.
in OKTOBER van dat jaar werd bepaald dat consumenten die dat vuurwerk af wilden steken een cursus a 50 gulden zouden moeten volgen, waar slechts mondjesmaat gehoor aan werd gegeven.
Eind NOVEMBER werd de beslissing teruggedraaid en werd het verboden om professioneel vuurwerk af te steken.
Met name door de besluiteloosheid van het kabinet, waar de VVD deel van uitmaakte, lag er veel te veel professioneel vuurwerk opgeslagen in Enschede.
In mei 2000 sloeg het noodlot toe. WIE IS DAN VERANTWOORDELIJK?????

– 2001 Zalm, VVD, Verhoging van het BTW tarief van 17,5% naar 19%

– 2002 Invoering Euro. Zalm, VVD. De Euro heeft Nederland in het financiële keurslijf van de EU geplaatst en gulden is VEEL TE GOEDKOOP van de hand gedaan. Het betrof een extra geldontwaarding van meer dan 10%

– 2003 Invoering Nieuw belastingstelsel (Zalm, VVD) Iedereen zou er op vooruit gaan. Yeah, Right.

– 2004 Dijkstal VVD stelde in de 2e kamer een loonsverhoging van meer dan 30% voor, hetgeen unaniem werd aangenomen.

– 2005 Referendum Europese grondwet. Mede door de VVD werd het NEE van meer dan 70% van de stemmende Nederlanders omgezet in het Verdrag van Lissabon, na het verwijderen van een aantal irrelevante passages, zodat het geen grondwet meer hoefde te heten en er geen herniewd referendum noodzakelijk was, maar met de ESSENTIE INTACT!, wat via de Raad van State en de 1e kamer alsnog door de strot werd geduwd

– 2006 Hoogervorst, VVD, Afschaffing ziekenfonds en de zoveelste “PRIVATISERING” van een RECHT dat door belastingbetalers werd betaald

– 2006 De kwestie Hirsi Ali. De “rising star” van de VVD. Met veel tamtam gelanceerd, en met stille trom vertrokken naar een denktank van de VN in New York. Een Nederlander in hart en nieren dus.

(Balkende IV had geen plaats voor de VVD – De Bail OUT van banken in 2010 werd geregeld door CDA/ PVDA/ D66/ CU – Het maakt niet uit WIE “regeert”, men is er echt niet voor de Nederlander!)
Vanaf 2011 gaat de VVD dus vrolijk verder met het uitzuigen van de Nederlandse staatsburgers.

– 2012 Catshuiscrisis. De daadwerkelijke toedracht is tot op heden onbekend. Hoezo TRANSPARANTIE?!

– 2012 ESM. Nederland heeft haar portemonnee aan Europa gegeven, zodat MILJARDEN BINNEN EEN WEEK door de belastingbetaler moeten worden betaald, ZONDER dat daar verantwoordelijkheid hoeft te worden afgedragen, noch dat dit op één of andere wijze juridisch kan worden onderzocht.

– 2012 Verhoging van het BTW Tarief van 19% naar 21%

– 2013 verhoging assurantiebelasting van 9,7% naar 21%

– 2014 Bail In. Na de affaire in Cyprus werd door de EU een verdrag ondertekend dat, IN HEEL EUROPA, DEPOSITO REKENINGEN, zowel van particulieren als van bedrijven die lonen uit moeten keren!!!! boven de 100.000 euro LEGAAL kunnen worden geroomd, eh GEROOFD door banken.
(En WIE staat garant voor deposito rekeningen TOT 100.000 euro? Juist de Nederlandse belastingbetaler !!!!)

– 2014 MH17 affaire. BINNEN EEN KWARTIER wisten de Amerikaanse neocons dat de Russen de daders waren. Getuigenverklaringen van aanwezige OSR medewerkers werden genegeerd, geheimhoudingsverklaringen werden ondertekend, bewijs werd gemanipuleerd, om de onderste steen maar NIET boven te laten komen.

– 2015 verhoging lage BTW tarief bepaalde beroepsgroepen van 6% naar 21%

– 2015 transitie (geestlijke) jeugdzorg naar gemeenten. Het is er niet bepaald beter op geworden.

– 2017 Referendum Oekraïne. Ondanks een duidelijk NEE van de Nederlandse bevolking heeft de VVD deze “raad” naast zich neergelegd.

– 2018 Referendum AFTAPWET; De VVD gaf BIJ VOORBAAT al aan de uitkomst NIET TE ACCEPTEREN!

– 2018 Verdrag van Marakesh, wat de mogelijkheid biedt tot ONGEBREIDELDE, EINDELOZE IMMIGRATIE in de komende jaren. Lang leve de Multiculturele samenleving!

– 2019 Afschaffing Dividentbelasting, Verhoging lage BTW tarief, Verhoging energiebelasting, en? De toekomst zal het uitwijzen

– 2019 Belastingdienst heeft onder leiding van ons VVD kabinet honderden gezinnen kapotgemaakt, verantwoordelijke mogen gewoon aanblijven

– 2019 boeren, bouwers, leraren, verplegers komen in de problemen omdat de VVD meer luistert naar Brussel dan zijn eigen burgers

In mijn ogen, en wat ik eveneens van de zwijgende meerderheid om mij heen zie, moeten de meeste autochtone Nederlanders de teloorgang van een Europa in nog geen 20 jaar tijd machteloos toezien. Een Europa, gestoeld op Christelijke normen en waarden, waar onze voorouders KEIHARD voor hebben gevochten en hun leven voor hebben gelaten wordt in een communistische heilstaat omgezet.

De Europese bevolking vecht niet tegen een vreemde mogendheid, maar tegen een 5e collonne die van binnenuit elk land in CHRISTELIJK Europa wil vernietigen, via de EU(SSR), multikul, privatisering, ontnemen van het recht op vrije meningsuiting en andere verworven burgerrechten en steeds verdere controle onder het mom van “veiligheid”.
100% Veiligheid = 0% Vrijheid!

(In 2000 bedroeg de staatsschuld 384 miljard gulden = (baserend op de omrekening naar Euro’s volgens de 2001 norm: 174,25 Miljard)

En ONDANKS ALLE BOVENSTAANDE MAATREGELEN, wordt het leven voor de inwoners van Nederland alleen maar zwaarder, is de staatschuld ALLEEN MAAR VERDER OPGELOPEN (Bijna 50% op een BNP van 924,4 Miljard), om nog maar niet te spreken over de overheveling van schulden naar lokale en provinciale overheden. (Deze vallen niet onder de STAATSSCHULD maar onder de COMMERCIËLE SCHULD!)

De toekomst is niet bepaald rooskleurig voor de Christelijke samenleving. Deze zal binnen twee decennia verdwijnen. Christenen zullen weer met miljoenen op beestachtige wijze worden afgeslacht. De geschiedenis zal zich herhalen. En MEDE DANKZIJ DEZE FANTASTISCHE LIBERALE POLITIEKE PARTIJ

VVD in duikvlucht

Die PvdA meneer De Hond is eigenlijk ook een watje als het om de VVD gaat. Te veel geld op de bank, inmiddels?

Er zijn de afgelopen weken twee peilingen door zijn bureau uitgevoerd, waaruit is geconcludeerd dat de VVD zetels aan het verliezen is. Dat is te wijten aan twee bloopertjes van VVD-zijde, volgens de deskundigen.

De eerste keer vanwege die “rotmaatregel” om de snelheid te verlagen naar 100 km/uur, terwijl men zich in het verleden nogal hard maakte voor “meer asfalt en harder rijden”.

De tweede keer vanwege de wachtgeldregeling van fractievoorzitter Dijkhoff, terwijl hij gewoon 2 ton als rijksambtenaar in de zak steekt uit gewone “arbeid”. Zijn baas Rutte gaat vierkant achter zijn partijgenoot staan.

Met geen woord wordt door meneer De Hond gerept over het feit dat Rutte c.s. nu al bijna een generatie lang de ene leugen na de andere valse belofte verkoopt. Het is bij het onhoudbare af, zoals zijn geheugen hem regelmatig in de steek laat. Hij lacht alle serieuze vragen weg. De ideale raadspensionaris voor een stadhouder.

Met geen woord wordt gerept hoe deze Rutte pal achter zijn VVD-collega’s bleef staan als die in de penarie zaten. Pal achter Halbe Zijlstra, pal achter Van de Scheur, pal achter Opstelten, pal achter Teeven, pal achter Hennis. Allemaal weg, verdwenen, af door de zijdeur. Rutte blijft zitten, merkwaardig.

Met geen woord gerept over beloften die nooit zijn nagekomen. Van de onderste steen van MH-17 tot en met “geen cent naar Griekenland”. De hypotheekrente aftrek staat bij Rutte als een huis, net als de € 1000 die hij in het vooruitzicht had gesteld. Of de Nederlandse soevereiniteit binnen de EU, het resultaat is dat er alleen maar is afgeknabbeld.

Dus volgens de deskundigen ligt het aan rotmaatregelen en wachtgeldregelingen. De werkelijkheid is, dat een dementerende leugenaar aan het roer weinig vertrouwen en respect afdwingt. Een normaal denkend mens was allang weg geweest.

Het kan niet anders of deze goedlachse vrijgezel wordt ergens mee gechanteerd. En dat belooft nog weinig goeds zolang hij daar zit.

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2843646367 96588f3767 sheeple1

Spijker -kop -raak: Martin Bosma (PVV) legt de rol van de elites uit

EU geld

De EU groene klimaatdeal gaat een gezin ruim 5100 euro per jaar kosten, kunt u dat ophoesten?