in

VVD, urenlang vergaderen: Poppenkast voor de bühne…

9342266839 cba764f053 VVD e1436901358688

Ja mensen, ze hebben het er maar druk mee, die politici, vooral van de VVD, want de fractie van deze staatsgraaiers is al uren bijeen om dat o zo moeilijke vraagstuk dat Griekenland heet, of beter gezegd de poen die we er dit keer weer instoppen en er never en nooit niet meer uit krijgen.

Het is puur toneelspel, want hoe moeilijk kan het zijn als je eigen minpres de grootste aasgier bleek te zijn in het maandenlange debacle om de deal rond te krijgen. Rutte zei ja, dus dan moet de VVD dat steunen of Rutte afzetten, punt.

Tja, dat het niet helemaal lekker loopt vanwege het motto “geen cent naar de Grieken” wat werd geroepen door deze zelfde minpres, dat begrijp ik wel, maar daar met alle andere verkiezingsleugens, zoals onze beloofde 1000 euries is het voor ons stemvee ten eerste geen verrassing en ten tweede kan onze glibberende Rutte er zich makkelijk onderuit lullen want in feite gaat er cent naar de Grieken want de leningen zijn puur voor het terugbetalen van leningen aan het IMF en andere Troijka hufters die de Grieken willens en wetens destijds de stront in hebben laten zakken, want iedereen met anderhalve hersencel, politici blijkbaar uitgezonderd weet dat je geen schulden kan oplossen door het kweken van nog meer en nog hogere schulden.

Dat is een economisch kaartenhuis dat gedoemd is in te storten en dat gaat vroeg of laat toch gebeuren, daar helpt geen “noodkredietje” tegen. Het is slechts uitstel van executie en daar, beste lezer, daar zit de kneep, het addertje onder het gras, de kleine lettertjes van het contract. Namelijk hoe hoger de niet terug te betalen schulden van de Grieken, des te meer controle Brussel kan uitoefenen op Griekenland en dat was het idee van de start.

De EU kolonie Griekenland

Ja dat leest u goed, door de enorme door de EU gekweekte schuldenberg is Griekenland geen soeverein land meer maar de eerste officiële kolonie van de EU in de verenigde slavenstaten van Europa en het zal even duren, maar ze zal zeker niet de laatste zijn. Dat was dan ook het doel om mee te beginnen: Alles wat niet mee wil, of niet mee kan onder controle krijgen om de koers naar slavernij 2.0 voort te zetten. Onthoud deze woorden: De Grieken waren de eersten, maar ieder land komt aan de beurt tot er een Europese burgeroorlog op volgt.

Poppenkast

Met bovenstaande in het achterhoofd is het duidelijk dat het gezeik van onze politici gewoon zinloos verteren van belastinggeld is, want de uitkomst staat gewoon al vast. Dat geld gaat naar de Grieken want dat is zo bepaald in Brussel want die kolonie die moet er komen. Dat urenlange beraad is dan ook gewoon vreten en zuipen op onze kosten. Tsipras had de kans om de EU de middelvinger te geven, maar liet zich domineren door de EU. Een gemiste kans want het is de enige uitweg die ons rest en dat geldt niet alleen voor Griekenland…

En terwijl we door de media weer gek gemaakt worden over die “luie”Grieken, verplaatst Poetin nog ff 50.000 man richting Oekraïne, slaap zacht…

plaatst Poetin nog ff 50.000 man richting Oekraïne, slaap zacht…

Lees verder via de Bron: Urubin

VVD gaat urenlang vergaderen over akkoord noodsteun Griekenland

De Dijs (PvdA) en Mark Rutte (VVD) persen de Grieken af, met wat hulp uiteraard van Schauble, Draghi, etc. Het overigens totaal geheime plan – tegen de expliciet uitgesproken wens van Griekenland, goed voor 86 miljard euro nieuwe schulden voor Griekenland en veel verplichte privatiseringen en lastenverzwaringen – moet vervolgens wel nog officieel geaccepteerd worden door de diverse lidstaten.

Dat accepteren in de diverse lidstaten is uiteraard onzin. Allereerst is het mandaat van de kamers in die lidstaten reeds weggegeven in de overdracht van macht en soevereiniteit, daarnaast is het akkoord van de regering zelf reeds voldoende. En die zijn reeds akkoord, want die waren zogezegd betrokken bij het afpersingsproces. En je zegt geen Nee tegen je eigen plan. En buiten dat, die zouden niet durven. Dus dat akoord, de mening van de rest van de kamer en de partij fracties zijn van geen enkel belang in de acceptatie van het Griekse afpersplan.

Nee is geen optie om uit te kiezen, de EU is immers alternatiefloos

Maar dan nog: als de gehele kamer gezamenlijk Nee zou zeggen, dan gaat het kabinet direct vallen. Er is immers geen situatie waarin Rutte terug gaat naar de EU met een Nee over de Griekse Noodsteun, dat soort soevereiniteit hebben we gewoon niet meer. Rutte zou van zo’n Nee onderweg naar Brussel overigens direct een Ja maken. Zo werkt Rutte immers, zijn mening en opinie verandert altijd tijdens de reis van en naar Brussel. Maar dat terzijde. (Herinner hoe dat bij MinFin Dijsselbloem (PvdA) net zo werkt, herinner hoe dat ex-MinPres Balkenende (CDA) ook net zo werkte. De magische uitstraling van Brussel.)

De kamer zal niet Rutte specifiek hierover ten val willen (mogen?) brengen, de kamer moet altijd uiterst tolerant zijn als het over de EU gaat, en daarmee is de kous dus af. Dus nee, er is geen enkele mogelijke toekomst waarin de kamer met een Nee komt over de Nood”steun” van Griekenland. Lang vergaderen, commissies, moties? Uiteraard. Tegenstribbelen van PVV? Uiteraard. Een Nee? Dat nooit.

5, 4, 3 …. en start Poppenkast van de VVD

Maar het wordt nog mooier, in een mooi stukje poppenkast en toneelspel, zocht de VVD zelfs het nieuws op, dat ze wel urenlang hebben vergaderd over het Noord”steun” akkoord met Griekenland. VVDers eerder terug van hun (door de belasting betaler gesponsorde) vakantie, urenlang heftig overleg, en jawel, ze gaan akkoord. Je verwacht het niet hè.

Natuurlijk gaat VVD akkoord met het plan van Rutte. Er is- nogmaals – geen enkele situatie denkbaar waarin de VVD niet akkoord gaat met de uitspraken van Rutte. En als ze niet akoord zouden gaan, had het geen impact op welke manier dan ook op de toekomst van dit noodsteunplan. Die mogelijkheid resteert ons eenvoudig weg niet meer. Wat wel resteert is dus heel heel veel poppenkast voor de kijkers thuis. Den Haag als theaterproductie. Dit soort berichtgeving betreft dus gewoon leugens en doelbewuste misleiding van het volk, VVD-stijl.

We leven in een schijndemocratie. Onzin en misleiding rondom de EU, elke dag opnieuw… Steeds. Maar. Weer.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5279068812 09578e82c4 euro crash

De Euro als krediet, het spel van vertrouwen en belastingen

15309274261 daff9b64da greek airport

Griekse leegverkoop start: Duits bedrijf koopt 14 Griekse vliegvelden