in ,

‘Waakhond’ blijkt corrupte puppy van het mediakartel

media 1563365365
geralt / Pixabay

In Nederland zien we onszelf graag als één van de best functionerende democratieën van de wereld. Van een afstandje ziet alles er inderdaad picobello uit. Maar schijn bedriegt als je de motorkap ook maar een paar millimeter optilt.

Vandaag: het overheidsorgaan dat moet zorgen voor een vrije en goed functionerende media, blijkt zelf een soort corrupt stalinistisch shithole te zijn.

In dit land hebben we het zogenaamde Commissariaat voor de Media. Om te zorgen dat alle media een beetje normaal blijven doen, en om ze hier en daar te ondersteunen met persvrijheid en diversiteit (!).

Het blijft raar dat je daar een overheidsorgaan voor nodig hebt, maar goed. Ze functioneren als een soort waakhond, om te zorgen dat de NPO niet ineens een soort polder-Russia Today kan worden. Misschien is dat ook wat waard.

Maar wat volstrekt waardeloos is, is dat dit zogenaamde moreel verheven controle-orgaan in feite een compleet verziekte club is. Waar corrupte lieden aan de touwtjes trekken, niemand lang op z’n functie blijft zitten en intimidatie van werknemers de gewoonste zaak van de wereld is.

Dit is geen waakhond, maar hondsdolheid:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brain computer 1563364543

Bedrijf Musk gaat ‘draden’ plaatsen in hersens

JFK 1563364719

CIA maakt stilletjes de rapporten openbaar, JFK samenzwering is FEIT