in

We worden voor de gek gehouden: Ook de kiwi test positief op corona

sliced green and brown fruit

Hoe betrouwbaar is de coronatest? Arts Mariano Amici en professor Stefano Scoglio hebben in een laboratorium in de Italiaanse stad Fermo de proef op de som genomen.

Ze besloten een aantal soorten fruit en groente te testen op corona.

Met het gevreesde wattenstokje werd materiaal verzameld van onder andere een kiwi, banaan, druif, mandarijn en diverse groenten, waaronder een pompoen en een kool.

Het resultaat is ongelooflijk: 4 van de 10 soorten testten positief op corona, waaronder de kiwi.

De volledige video, die hier te bekijken is, zal worden voorgelegd aan het Italiaanse OM.

“De tests zijn er alleen maar om ons ziek te maken, ons onze vrijheid te ontnemen en de economie te vernietigen. Ik heb vertrouwen in de rechterlijke macht en zal de naar het Openbaar Ministerie sturen als bewijs van de gepleegde misdrijven. Deel zoveel mogelijk. De hele wereld moet de horen en gerechtigheid eisen!” reageerde ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

https://twitter.com/robinmonotti/status/1342058311986905088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1342058311986905088%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fschokkend--kiwi-positief-getest-op-corona%2F


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

‘Huidige zorgsysteem stort zonder ingrijpen in afgrond’

Verrassing! Verrassing! Elk smeltend stukje Groenland komt door … vulkanisch activiteit