in

Wetenschappers vinden manier om bestralingstherapie van kankerbehandeling in minder dan één seconde te geven

Nieuw onderzoek kan een revolutie teweegbrengen in de manier waarop kankerpatiënten worden behandeld, nadat is aangetoond dat het mogelijk is om mensen in minder dan een seconde in plaats van enkele weken een hele reeks bestralingstherapie te geven.

In een studie gepubliceerd op donderdag, tonen wetenschappers aan dat hun potentieel paradigma-veranderende methode, bekend als FLASH-radiotherapie, hetzelfde effect op heeft als traditionele radiotherapie en het in een fractie van de tijd klaar is.

Onderzoekers van het Abramson Cancer Center van de Universiteit van Pennsylvania hebben de eerste stappen gezet om de revolutionaire behandeling tot een realiteit te maken door in detail te beschrijven hoe ze protonenstraling gebruikten om de dosis te genereren die nodig is om een ​​kankerpatiënt theoretisch in één korte sessie de hele loop van radiotherapie te geven.

“Dit is de eerste keer dat iemand bevindingen publiceert die de haalbaarheid aantonen van het gebruik van protonen in plaats van elektronen om FLASH-doses te genereren, met een versneller die momenteel wordt gebruikt voor klinische behandelingen,” verklaarde co-senior auteur James M Metz.

Uit het onderzoek bleek ook dat de FLASH-methode minder schadelijk was voor gezond weefsel vanwege de kortere belichtingstijd.

Eerdere groepen onderzoekers hebben de benadering met conventionele fotonen geprobeerd, maar de momenteel beschikbare behandelingsapparatuur kon de benodigde dosering niet genereren.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bertmaathuis
1 jaar geleden

Wat een gedoe van die wetenscheppers; ze hebben er een meer dan goed loon aan over gehouden, denk ik zo.

Dit wiel is al lang uitgevonden, zo’n 100 jaar geleden. En veel beter zelfs dan die minder dan 1 seconde.
Dus waarom überhaupt hebben die wetenschappers zich zoveel “moeite” getroost??? Misschien alleen maar om hun baan met zeer riant inkomen te kunnen behouden?

http://www.rife.org/

http://www.rife.org/microscopephotos.html

Laten we zorgen voor eindelijk gezond voedsel, geen chemtrails en veel minder stress.

NWO aan het werk
1 jaar geleden

Deze behandel methode zal zeker door de FDA (USA Food and Drug Administration) worden afgewezen, omdat de pharma industrie er niet genoeg aan kan verdienen. Zij zullen ongetwijfeld een andere reden opgeven en stellen dat het bijvoorbeeld niet veilig zou zijn.

Klimaatverandering verhaal stort in: 85% van de branden in Australië is door mensen veroorzaakt

Het menselijk lichaam is de afgelopen eeuw steeds kouder geworden