in , , , ,

The Plutonium Files: experimenten op mensen met radioactieve straling, inclusief plutonium

nuclear 1554144434
slightly_different / Pixabay

Na het afwerpen van twee atoombommen door de , één van de grootste oorlogsmisdaden uit de VS geschiedenis, heeft de VS experimenten met radioactieve straling uitgevoerd op veelal onwetende mensen.

Men heeft geprobeerd de beschrijvingen van deze experimenten te vernietigen, echter in een aantal gevallen bestaan er nog ziekenhuisarchieven waarin e.e.a. is terug te vinden. Daarover gesproken: sommige van die experimenten werden ook in ziekenhuizen uitgevoerd.

Gevolg van e.e.a. is, dat niet bekend is op hoeveel mensen experimenten werden gedaan, al moeten dat er volgens schrijver Eileen Wellsome duizenden, zo niet tienduizenden zijn. Wellsome schreef hier 20 jaar geleden een boek over, t.w. ‘The Plutonium Files', een boek dat door de reguliere media en werd doodgezwegen, ondanks dat Wellsome 5 jaar eerder een Pulitzer won met een schrijven over hetzelfde onderwerp.

Eén van de onderzoekkanten was gericht op de genezing van kankers veroorzaakt door de ontploffing van een kernwapen, echter zoals je begrijpt, men heeft dit wondermiddel nooit gevonden.

Bij een aantal mensen werd zelfs plutonium ingespoten, daar gaat het om 18 achterhaalde gevallen, waaronder 2 kinderen, kinderen die al waren gediagnosticeerd als kankerpatiënt.

Voorts hebben artsen en wetenschappers van MIT kinderen radioactief besmette ontbijtgranen gegeven, ook is bekend dat men proeven heeft gedaan op zwangere vrouwen, waar de kinderen later kanker ontwikkelden.

‘Logischerwijs' werden bijvoorbeeld de kinderen van arme, laag opgeleide of niet opgeleide mensen gebruikt (mensen die oorspronkelijk uit Latijns Amerika kwamen, andere gekleurde mensen en arme witte burgers), daar beter opgeleiden, waaronder artsen enz., nooit toestemming zouden geven om experimenten met radioactieve straling uit te voeren op hun kinderen.

Uiteraard werden veel proeven op militairen gedaan, zoals men militairen in de buurt van een kernexplosie liet kijken en daarna keek wat de effecten waren, echter ook daar werden stiekem experimenten uitgevoerd op militairen (die daar niet van op de hoogte waren…).

Deze hele geschiedenis is als een industrie waarin een enorme berg geld is gestoken en waar een groot aantal mensen fiks hebben verdiend, waar men zoals eerder al aangehaald, de dossiers over deze experimenten voor een groot deel heeft vernietigd.

Het is zeker dat een groot aantal mensen moet zijn overleden aan de gevolgen van blootstelling aan radioactieve straling, waar de mensen die direct werden blootgesteld aan plutonium zonder uitzondering zijn overleden (zo bleek uit een eerdere studie).

Proeven werden zelfs herhaald als men wist dat iets niet werkte of waar men wist wat het resultaat zou zijn.

Deze experimenten werden door het Manhatten Project en de Atomic Commission georganiseerd en …..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
donor 1571063897

Mensen hebben geen idee wat het inhoudt om als orgaandonor te boek te staan

asielzoekers vluchtelingen uit eritrea

Het gaat maar door, week in week uit: De asielinstroom van week 41 bedroeg ongeveer 800