in ,

Klimaatverandering verhaal stort in: 85% van de branden in Australië is door mensen veroorzaakt

Screenshot from video

Tegenwoordig kruipen linkse krankzinnigen uit het houtwerk, wanneer er ergens op de planeet een massieve bosbrand is, om te beweren dat de ‘oorzaak’ van dergelijke branden te wijten is aan “” en “klimaatverandering” veroorzaakt door menselijke activiteiten .

Vee scheten, SUV’s en moderne energiecentrales doen met de planeet wat meteoren, enorme vulkanen en de niet konden doen, wordt ons verteld: het vernietigen van de aarde en het doden van miljarden mensen.

Het nieuwste exemplaar komt uit niemand minder dan Australië, waar een reeks bosbranden miljoenen hectaren heeft verwoest. Alleen werden de branden niet veroorzaakt door moderne technologie; ze werden veroorzaakt door moderne mensen.

Zoals MIT in een post van 2 januari beweerde:

Zomerbranden komen veel voor in Australië, maar klimaatverandering maakt ze erger. De regenval in de lente is de afgelopen decennia afgenomen, terwijl de temperatuur stijgt, komen extreme hitte-gebeurtenissen vaker voor en worden droogtes ernstiger, volgens een rapport van 2018 door het Australische Bureau of Meteorology.

Greg Norman, een Hall of Fame-golfer uit Australië en geen klimaatwetenschapper, gaf de schuld aan de ‘domheid van de mensheid’, hoewel hij dergelijke gevoelens voor het moderne leven niet leek te koesteren toen hij over de hele wereld aan het jetten was voor golftoernooien (en heel veel geld).

“Ik zie het op mijn ranch in Colorado, waar de seizoenen later worden. Vroeger sneeuwde het begin september, nu krijgen we tot midden oktober geen sneeuw meer, “zei hij volgens TMZ. “We zien deze verandering plaatsvinden en de domheid van de mensheid … Zijn we tot op zekere hoogte schuldig? Ja. We zijn tot op zekere hoogte schuldig. Zijn we 100% schuldig? Nee, maar wat die graad ook is, laten we het probleem oplossen. ”

Zie je hoe dit werkt met links? Het verandert, dus “laten we het oplossen.” Hoe kunnen we … het klimaat repareren?

Dit wordt niet gezegd: we moeten onze moderne manier van leven opgeven en / of veel geld betalen aan een wereldwijde entiteit om ‘het probleem op te lossen’, hoewel het nooit echt ‘opgelost’ wordt omdat … je het klimaat  niet kunt ‘repareren’.

De hoax over klimaatverandering is … nog steeds een hoax

En hoe dan ook, zoals Breitbart News meldt, werden de branden in Australië niet veroorzaakt door warm weer of energiecentrales:

De politie in vijf Australische staten is een onderzoek begonnen naar vermeende brandstichters die verantwoordelijk zijn voor het helpen starten van de dodelijke bosbranden die het land deze zomer hebben verwoest.

De politie had deze week maar liefst 24 vermeende “firebugs” gevangen; ze worden beschuldigd van het opzettelijk aansteken van bosbranden die ten minste 18 mensen hebben gedood in New South Wales, de meest dichtbevolkte staat van het land.

In december startte de politie in Queensland een eigen strafrechtelijk onderzoek, waarbij ongeveer 100 mensen werden geïdentificeerd die mogelijk betrokken zijn geweest bij de brand. In totaal zei de politie dat 103 branden die delen van de staat hebben verwoest, door mensen zijn ontstaan.

In één geval werd een 16-jarige jongen beschuldigd van het starten van een brand die 14 huizen verwoestte. Bovendien werden nog twee tieners, 14 en 15 jaar oud, beschuldigd van het in gevaar brengen door brand nadat ze een brand hadden veroorzaakt die twee huizen met de grond gelijk maakte en honderden mensen dwong te vluchten.

Om de een of andere reden is het opzettelijk aansteken van branden in Australië een ding.

“Het verband tussen brandstichters en de dodelijke branden die Australië elke zomer verwoesten, is bekend en goed gedocumenteerd, waarbij het aantal opzettelijk aangestoken branden snel escaleert tijdens de schoolvakantieperiode,” meldde Breitbart News.

Maar deze branden maken geen deel uit van door de mens veroorzaakte ‘klimaatverandering’, ondanks alle ademloze beschuldigingen van links.

Weinig mensen betwijfelen dat het klimaat op onze planeet op sommige plaatsen in verschillende patronen evolueert. Het is de oorzaak van die veranderende patronen die ter discussie staan.

En tot nu toe zijn er geen aanwijzingen dat ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Klimaatverandering is een feit, maar het komt niet door CO2 dat wij hebben uitgestoten.

Anticiperen is de enig verstandige manier om daar mee om te gaan. Ook in dit geval.

De gebieden waar deze problemen spelen zullen dus aangepakt moeten worden om ze beter bestand te maken tegen vuur. Voor Californië en waarschijnlijk andere gebieden, ik denk aan Portugal en Spanje, zal hetzelfde gelden.

KienSofietje
1 jaar geleden

Ik heb wat andere bronnen onderzocht over de branden, maar dat zoveel opzettelijk is aangestoken lijkt niet zo te zijn. En info over de tijd rond de schoolvakanties lijkt een broodje aap te zijn. En verder gravend ziet het er uit dat deze website vaker sensationele non-informatie weergeeft. Een beetje moltalk, beter negeren, er zijn genoeg waardevollere sites.

Cornelis
Antwoord aan  KienSofietje
1 jaar geleden

Eindelijk iemand die hersens gebruikt.. Dank je wel…

Cornelis
1 jaar geleden

Ik woon in Australia.. En het doet pijn om zulke bagger te lezen.. Bij iedere “nieuws” site die Breitbart quote krijg ik al kriebels aan met a$#@.. (wiki Breitbart, funny as f&$#).
Klimaat verandering is een feit en het is onze schuld (de mensheid) zo zeggen de wetenschappers (and I believe in science).. Of we er wat aan kunnen doen of willen doen is wat anders! Meeste mensen die deze bagger lezen zijn waarschijnlijk al lang dood voordat NL onder water staat of voordat Australië in de Sahara is verandert.. Maar wees gewoon eerlijk en kom niet met allerlei k#t smoesjes..

Habex Johan
Antwoord aan  Cornelis
1 jaar geleden

zo zeggen de wetenschappers? Welke wetenschappers zijn dat? Die afhankelijk zijn van hun subsidie? Hoeveel wetenschappers zijn dat wel? U heeft vast een lijst van die wetenschappers, wil je die lijst met ons delen?

Maar liefst 126 wethouders kwamen in 2019 ten val, hoogste aantal in 15 jaar

Wetenschappers vinden manier om bestralingstherapie van kankerbehandeling in minder dan één seconde te geven