in

Windmolens zijn oplichting, kosten zelfs meer CO2 dan ze besparen en lekken schadelijke gassen

5011089283 9dd77879bd windmolens

Overal worden ze gebouwd en natuurlijk met rijkelijke subsidies vanuit en Brussel: de . Maar de windmolens zijn een complete flop als het gaat om hun duurzaamheid en energieproductie, zo schrijft Willem van Putten in de Telegraaf.

De windmolens waren afgelopen zomer nog aanleiding voor gemeenschappen op de Drentse Hondsrug om flink ruzie met elkaar te maken over de plaatsing van zogeheten mega-windmolens.

Omwonenden vonden het maar niets en maakten zich zorgen om overlast. Degenen die de subsidies verstrekten, het Rijk, en de ontvangers hielden omwonenden namelijk buiten de besluitvormingsprocessen.

Dat de molens nodig zijn om ‘duurzame ' op te wekken wordt er dan snel bijgehaald, maar ook de felbegeerde energieproductie van windmolens blijft achter op de specificaties waarmee ze worden gebouwd.

Pas bij windkracht zeven, zo schrijft Van Putten, wordt het voorgeschreven rendement gehaald. En hoe vaak waait het eigenlijk zo hard?

Behalve dat de voorgeschreven rendementen tegenvallen schijnt dat de hoeveelheid CO2 die vrijkomt bij de constructieprocessen gemiddeld pas na 18 jaar is gecompenseerd. Terwijl zo'n ding maar 15 jaar meegaat. Dit betekent ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Windmolens zitten propvol natuur- en klimaatvernietigend gas, klimaatalarmisten kijken weg

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trump kaartenhuis

Het is geen complottheorie meer! Voormalig CIA-baas lovend over de Deep State

dood 1572797918

Na CO2 en ‘stikstof’, krijgen we nu de ‘fluor’ crisis