in ,

Ze hernoemen Global Warming [opnieuw] – “Global Meltdown” ligt op tafel

global melting e1575454277805

Aaron Hall schrijft deze week voor AdAge en stelt dat om mensen ertoe te brengen actie te ondernemen tegen klimaatverandering ‘rebranding’ cruciaal is, omdat mensen te gewend zijn geraakt aan het idee dat het klimaat  verandert  en moeten worden geschokt idee dat de wereld zoals wij die kennen,  eindigt .

AARON ZET HET VUUR HOGER …

Wat hij en zijn marketingteam bedachten, was een reeks veel meer beangstigende labels om de klimaatverandering aan te houden in de hoop mensen tot zinvolle betrokkenheid te schokken .

De termen ‘Global Meltdown’ of ‘Global Melting’ bijvoorbeeld, leveren een negatiever beeld op dan alleen ‘Global Warming’, stelt hij. “De namen geven aan dat ijskappen smelten, maar creëren ook een meer visceraal beeld in de geest – dat echte gevoel van ‘smelten’ als het buiten te warm is. Een meltdown is een rampzalige gebeurtenis die voortkomt uit de ultieme terreur van een nucleaire meltdown, een toepasselijke metafoor voor wereldwijde vernietiging. ‘

“Climate Collapse” en “Climate Chaos”, anderzijds, “brengen een duidelijke boodschap voor een directe oproep tot actie,” merkt Hall op, eraan toevoegend dat “er niets neutraal is aan instorten of chaos.”

Hall versterkt de retoriek nog verder en stelt de bewapende term ‘Scorched Earth’ voor.

ZOALS ALLE VERKOPERS VAN SLANGENOLIE …

De heer Hall’s overtuiging dat het niet uitmaakt of wat wordt gezegd  waar is  , zolang het de nodige reactie oproept,   doet denken aan soortgelijke beweringen van leiders van de Extinction Rebellion (XR) beweging. (Het is OK om te liegen, zolang je krijgt wat je wilt …)

En het feit dat alarmisten betrapt zijn op het liegen over de ijskappen die smelten, het aantal ijsberen daalt, door het klimaat geschokte suïcidale walrussen, de branden in de Amazone, enz., Enz. Het maakt niet uit, het gevecht moet doorgaan.

THOMAS WILLIAMS VAN BREITBART HEEFT ECHTER HET SCHRIFT AAN DE MUUR GEZIEN …

‘Alarmistische taal werkt’ in sommige gevallen, maar wanneer het teveel wordt gebruikt, worden mensen onvermijdelijk boos en boos over de leugens en manipulatie.

“Net als Aesops fabel over de jongen die huilde Wolf, kunnen klimaatalarmisten op een mooie dag wakker worden en ontdekken dat niemand ze meer gelooft.”

Is de tijd bijna op voor Greta en haar bemanning?

Is dat waar het door de centrale bank gesteunde theater in Madrid om draait?

Lees verder bij de bron: Electroverse

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bouta1

Bouterse: ’ik heb geen actieve herinnering aan de decembermoorden’

57e0d6424b52aa14ea898675c6203f78083edbe25655764077297e 640 antartica ijs

Opwarming? Antarctische zee-ijs bereikt nieuw maximumrecord – NASA