in , , ,

Zijn 33% van de stemmen en 33 zetels voor de VVD toeval?

4000223190 8d4c8f48a3 NWO

Veel belangrijke dingen die ogenschijnlijk toevallig gebeuren, zijn dit allesbehalve en de duistere krachten achter de schermen laten ons dit op allerlei manieren weten.

Ze doen dit vaak door gebruik te maken van hun symbolische getallen zoals 33 en 66; die je dan ook “toevalligerwijze” veel tegenkomt.

Het is bij velen hier bekend dat verkiezingen zijn opgezet ter vermaak van het volk en dat het uiteindelijk helemaal niets uitmaakt op welke “volksvertegenwoordiger” je stemt.

De Sekte van het Alziend Oog weet dat uiteraard ook en daarom vinden ze het leuk om de mensheid via allerlei symbolen te laten weten dat zij degene zijn die de controle hebben. Het enige probleem is dat dit vaak subtiele boodschappen zijn die door de meerderheid van de bevolking worden afgedaan als toevalligheden.

We kregen het volgende plaatje opgestuurd van een lezer (dank!) uit de provincie waar Den Haag de grond onder de bewoners wegpompt.
xxx

De getallen die hier worden genoemd zijn inderdaad heel bijzonder voor de satanische elite en ze komen dan ook regelmatig voor in hun organisaties zoals bij de vrijmetselaars.

In bepaalde kringen heeft het getal 33 in ieder geval dus wel een esoterische betekenis als het “hoogste van de Meester Getallen”. Bij de Vrijmetselaars is de hoogste orde die van de 33ste graad van The Scottish Rite. Deze afdeling werd binnen de Vrijmetselarij in 1801 opgericht met de formatie van de Mother Supreme Council in Charleston, South Carolina, Amerika.

Het was misschien geen toeval dat Charleston de geboorteplaats was van The Scottish Rite, op een fractie ten zuiden van de 33ste breedtegraad. Interessant genoeg is het ook de plek waar de eerste schoten in de Amerikaanse Burgeroorlog werden afgevuurd.

Dit zijn de getallen waar je op moet letten:

Het getal 11 wordt al sinds de oudheid verbonden aan mystieke krachten. Alle vormen van getallenleer, inclusief numerologie, de oude wetenschap van gematria en de kabbalah, kennen aan het getal 11 een bijzonder belang toe, alsmede aan de van 11 afgeleide getallen 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99. Vooral het getal 33 (3×11) is van groot belang in de duistere ideologie van de Vrijmetselaars en andere ‘geheime’ genootschappen.

Bij de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen krijgt de VVD 33 procent van de stemmen en vervolgens 33 zetels in de Tweede Kamer.

Wanneer je terugkijkt naar de verslagen van die verkiezingen, dan kom je ook opvallend vaak het percentage 33 tegen:

De kiezers in Leiderdorp weten de stembureaus ook goed te vinden. Om 13.00 uur had hier al 33 procent gestemd.

Rond 15.00 uur heeft 33 procent van de stemgerechtigde Alphenaren hun stem uitgebracht voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Ipsos telt bij 43 geselecteerde stemlokalen, verspreid over het land, hoeveel mensen er komen stemmen. Rond 13.45 uur had 33 procent van de stemgerechtigden van die bureaus zijn stem uitgebracht.

De opkomst van mensen die naar de stembus gaan, is vooralsnog hoger dan die bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen in 2012.

Bij het stembureau in Appingedam was het zelf zo druk dat er een extra stemhokje werd geplaatst.

Gemiddeld ligt het opkomstpercentage landelijk rond 33 procent.

En dan komt er een hele leuke:

D66 is 6e met 6,66 procent van de stemmen 

Ook de CDU van Merkel wint met 33 procent van de stemmen en de Franse Rothschildwerkemer Macron wint met 66 procent, nadat enkele weken daarvoor precies 66 procent van de Fransen nog niet wisten op wie ze zouden stemmen.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
image

Ook suikervervangers verdacht als oorzaak van obesitas en diabetes

ext

Docu: Big Pharma, het duistere spel van de gezondheidszorg