in ,

Zijn het nou brandende 5G masten of afgeschreven oude 3G masten?

blickpixel / Pixabay

De laatste dagen stonden de media vol van brandende 5G masten. Doet u eens een zoekactie op 3G masten en ontdek dat er waarschijnlijk sprake is van oude (toch afgeschreven) 3G masten.

De grote vraag is hoe? Hoe krijg je zo’n 5G (3G) mast eigenlijk in de fik? Moet je een hoogwerker huren en er strips natrium tegen aan plakken om dan de hoogwerker opzij te zetten en er water op te spuiten? Natrium ontbrandt in water. Benzine lukt niet, want druipt eraf. Staal fikt niet. De kabels dan? Lastig.

Ik heb even een schets-fimpje op mijn telefoon gemaakt over hoe je er als voor kunt zorgen dat je elk verzet gecontroleerd af kunt vangen. Je schuift altijd bekende namen als pionnen naar voren (Robert Jensen, Alex Jones, David Icke) en organiseert zelf het te verwachten verzet.

Daarmee vang je zoveel mogelijk mensen en geeft ze een stigma; bijvoorbeeld ‘complotdenker’, ‘rechts’, ‘gelooft dat reptielen de aarde runnen’, ‘anti vaxer’, ‘klimaatontkenner’ of ‘anti 5G’.

Laat ik duidelijk zijn: 5G is gevaarlijk, maar je krijgt er geen corona verschijnselen van. Dat zou immers betekenen dat in die landen en steden waar nog geen 5G geïnstalleerd is, geen sprake zou kunnen zijn van een pandemie uitbraak. Daar is echter wel sprake van.

5G is alleen gevaarlijk omdat het alle bandbreedte biedt voor ‘the of things’, waarbinnen wij dan één van die dingen kunnen ……

verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU weer incompetent: ‘Virologen hebben enorm veel moeite om geld te krijgen van de EU voor onderzoek’

De corona aanpak is vele malen erger dan de kwaal