in , , , ,

Zorgverzekeraars komen alweer met hogere premies: “pure diefstal”

In 2018 mogen we allemaal meer gaan betalen voor onze zorgverzekering. Wilders is woedend over de stijging in de zorgpremies en zegt dat de verzekeraars hun eigen reserves hadden moeten aanspreken om de premies laag te houden.

We hebben nu al iets om tegenop te zien voor het komende jaar: in 2018 zullen de zorgpremies namelijk weer stijgen. De topman van DSW vertelde vanochtend op Radio 1 dat verzekeraars minder geld van het rijk kregen dan verwacht. Door de tegenvaller van 400 miljoen euro gaan de premies het komende jaar met 30 euro per jaar omhoog.

Zorgverzekeraars krijgen een groot deel van hun geld van het zorgverzekeringsfonds van de overheid. Hierin komen alle premies terecht die bedrijven afdragen voor hun werknemers. De rest van het geld komt van de verplichte zorgverzekering die we allemaal moeten hebben. Omdat er onverwacht minder geld binnenkwam dan berekend, gaan de premies het komende jaar omhoog. Dat is heel slecht nieuws voor veel Nederlanders, want dit jaar gingen de premies óók al omhoog.

De vraag is dan ook of zorgverzekeraars niet meer uit hun eigen financiële reserves van miljarden hadden moeten putten om de premies laag te houden. Volgens minister van volksgezondheid Edith Schippers had dat best gekund. Geert Wilders vindt de stijging in de zorgpremies dan ook belachelijk:

Niet de burger laten bloeden maar de eigen reserves aanspreken, zegt de PVV-leider boos. Hij raakt daarmee een gevoelige snaar bij Nederlanders die moeten sappelen om hun zorgverzekering elke maand te betalen en ook nog eens een hoog eigen risico hebben. En dat terwijl asielzoekers gratis krijgen en zelfs duizend euro per jaar voor behandelingen bij de tandarts ontvangen. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders willen dat de grenzen dichtgaan voor gelukszoekers.

Of Wilders’ opmerking iets zal uithalen, is de vraag. De verzekeraars lijken immers vastbesloten om nóg meer geld van ons te gaan eisen het komende jaar. Maar één ding is zeker: steeds meer Nederlanders zijn dat zat. Voor hen is Wilders een aantrekkelijke optie.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/geert-wilders-veegt-vloer-aan-met-zorgverzekeraars-om-hogere-premies-pure-diefstal/

Lees verder bij de Bron: eunmask

https://twitter.com/valk1955/status/893787972037902336


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

De zorgverzekering zou nog te accepteren zijn als de tegenprestatie dit rechtvaardigde. De praktijk is dat behalve de banken ook de pharma industrie door en door corrupt is.
Alles draait alleen om geld, geld, geld, geld, geld. Het is verschrikkelijk!
Generaties medici worden volledig gedrild in het versterkken van medicijnen die door de pharma industrie worden gedicteerd en zij mogen daar niet vanaf wijken op straffe van verlies van baan.
En dat terwijl bepaalde geneeswijzen die ziektes volledig grenzen (bijvoorbeeld behandeling van virussen met trillingen) volledig worden geblokkeerd en de ontdekker het werken onmogeljik gemaakt.
De alternatieve geneeskunst wordt afgeschilderd als kwakzalverij terwijl de gevestigde medische industrie door en door corrupt is. Chemotherapie is niets minder dan uitgestelde moord.
Het gezwel wordt gestopt, maar de patient overlijdt een jaar later … (wat uiteraard niet in de statistiek wordt verwerkt).
Veel behandelwijzen genezen niet de kwaal of hebben gevaarlijke bijwerkingen. Of zij bestrijden de symptomen maar niet de oorzaak (zoals bij hart en vaatziekten). Zodat de medische industrie mensen blijvend pillen kunnen voorschrijven. Soms wel levenslang. Daarmee de mensen veel onnodig leed bezorgen en de gemeenschap volkomen onnodig op hoge kosten jagend.
Een medisch tuchtcollege dat niet werkt want een slager die zijn eigen vlees keurt werkt niet,.
Wanneer worden mensen wakker en roepen zij hun politici en de pharma industrie ter verantwoording.
Schrijf Uw tweede kamerleden aan !!! Doe ik ook.
Zoek zelf op interrnet naar alternatieve behandelwijzen en neem het heft zelf in handen.

Amerikanen hebben en runnen 9 illegale militaire basissen in Syrië

Meer zicht op de effecten van vaccinaties door een Amerikaans onderzoek