in , , ,

Zweedse integratiemanager geeft toe: “We veranderen de demografische samenstelling”

geralt / Pixabay

Het Zweedse televisieprogramma “Uppdrag granskning” (Opdracht onderzoek) heeft de gemeente Filippstad geëvalueerd die momenteel aan de rand van een financiële crash staat, nu steeds minder bereid zijn om Derde Wereld- te steunen.

We veranderen de demografische samenstelling, en dan wil men deelnemen aan het proces, dat kan je leuk vinden of niet, hangt ervan af hoe je erover denkt, zegt Jim Frölander, Filippstad’s integratiemanager, in het programma.

Gemeentewerknemers in Filipstad waarschuwen volgens het programma Uppdrag granskning van Sverige Television over “een steeds wanhopiger wordende situatie”.

Zweedse autochtonen in de werkende leeftijd verhuizen uit de gemeente, terwijl uit de Derde Wereld intrekken.

De gemeente schat dat ten minste 80 procent van de niet-Europeanen werkloos is en van een leeft.

In Filipstad wonen ongeveer 750 volwassenen uit , Somalië, Eritrea, Afghanistan en . […] In deze groep zijn werkloosheid en -afhankelijkheid zeer hoog, terwijl het opleidingsniveau zeer laag is. Deze groep loopt het risico te eindigen in een eeuwige vervreemding die de gemeentelijke nu al zwaar belast, schrijft burgemeester Claes Hultgren in het laatste financiële rapport van de gemeente.

Volgens Hultgren missen veel van de immigranten uit de Derde Wereld de voorwaarden om ooit de Zweedse arbeidsmarkt te betreden.

Men is misschien te oud en analfabeet, of een zeer laag opleidingsniveau. We moeten dan accepteren dat er mensen zullen zijn die de steun van de maatschappij nodig zullen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, zegt de burgemeester tegen Uppdrag granskning.

Tussen 2012 en 2018 is het aantal in Zweden geborenen in de gemeente gedaald met 640 personen, terwijl het aantal in het buitenland geborenen is toegenomen met 963 personen.

We veranderen de demografische samenstelling, en dan wil men deelnemen aan het proces, dat kan je leuk vinden of niet, hangt ervan af hoe je erover denkt. Maar het is slechts een bevinding van de feiten dat dit eigenlijk is wat we aan het doen zijn, en dan moeten we ons er ook tot verhouden, vat Jim Frölander, de integratiemanager van Filipstad, het samen voor Uppdrag granskning.

De aflevering over Filipstad wordt vanavond om 20:00 op SVT1 uitgezonden, maar al om 12.00 uur te zien is op SVT Play.

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Dit kan niemand verbazen. Mensen hebben dit vanaf het eerste begin gezegd.
    De grote vraag is niet dat dit gebeurt maar wie de personen en organsaties zijn die deze massa immigratie in de EU op hun geweten hebben. Deze organsatie zit zeer hoog aan de top, is zeer geinfiltreerd in het bestuursnetwerk en heeft direct grote invloed op regeringen. Een ding is duidelijk: deze immigratie is niet opgezet om arme mensen te helpen (want dat hadden zij in Afrika al kunnen doen), maar om de EU landen willens en wetens financieel en cultureel kapot te maken.

    Als de bevolking nu niet massaal wakkeer wordt dan hebben onze kinderen en kleinkinderen niet meer een land waar zij gelukkig en enigszins goed voorzien kunnen wonen. Wat gebeurt is niets minder dan crimineel. Denk daar maar eens over na. O ja: een land heeft geen enkele vreemdeling toegelaten en dat is Israel ……

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

De “Theranos”-fraude was eigenlijk een complot om het bloed en DNA van iedereen te monitoren

blank

Voor eens en voor altijd bewezen: fluoride verlaagt het IQ. Hebben de ‘complotdenkers’ al die tijd gelijk gehad?