in , , ,

Sinds 2011 hebben minimaal 6,2 miljoen derdewereld-migranten ‘asiel’ aangevraagd in Europa

Ten minste 6,2 miljoen migranten uit de 3e wereld die beweren ‘vluchtelingen’ te zijn, hebben geëist dat Europese regeringen hen sinds januari 2011 ‘asiel’ geven, hebben officiële statistieken gepubliceerd door het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) onthuld.

Alleen al in juli 2019 bedroeg het aantal ‘verzoeken om internationale bescherming’ dat werd ingediend in de 30 EU-landen (EU-lidstaten plus Zwitserland en ) bijna 62.900, een stijging van 26 procent ten opzichte van de vorige maand, volgens  EASO-cijfers .

In de periode tussen januari en juli van dit jaar zijn er 400.100 derdewereld migranten die ‘asiel’ hebben aangevraagd in Europa.

Bij nader onderzoek van de EASO-rapporten van de afgelopen jaren komt het volledige beeld van massale immigratie vanuit de derde wereld naar Europa, of ‘ Vervangende migratie ‘ zoals de het beschrijft, glashelder in beeld.

Volgens gearchiveerde EASO-  jaarverslagen van 2011 tot 2018 was het totale aantal ‘asielaanvragen’ in Europa per jaar als volgt:

2011: 301.000 ‘asielaanvragen’

2012: 335.365 ‘asielaanvragen’

2013: 435.760 ‘asielaanvragen’

2014: 662.680 ‘asielaanvragen’

2015: 1.392.155 ‘asielaanvragen’

2016: 1.291.785 ‘asielaanvragen’

2017: 728.470 ‘asielaanvragen’

2018: 634.700 ‘asielaanvragen’

Deze cijfers, opgeteld bij de 400.100 asielaanvragen die in 2019 zijn ingediend, geven aan dat in totaal 6.182.015 ‘asielzoekers’ hebben geëist dat Europese belastingbetalers hen sinds 2011 voedsel, bescherming, geld, gezondheidszorg en onderdak bieden.

Na verder onderzoek naar waar deze asielaanvragen vandaan komen, is het niet moeilijk om te zien dat de meeste ‘asielzoekers’ geen echte en echte vluchtelingen zijn die op de vlucht zijn voor de oorlog – niet door een verbeelding.

Volgens de cijfers van het EASO zijn bijvoorbeeld de belangrijkste ‘landen van herkomst’ voor asielzoekers Syrië, Afghanistan, , , Pakistan, Bangladesh, , Colombia, Iran, China, Nigeria, Somalië, Congo, Peru, India, Soedan, Eritrea, Haïti, Nicaragua en El Salvador.

In de overgrote meerderheid van deze landen zijn oorlogen gaande. En zelfs in het geval van asielzoekers in Syrië en Afghanistan zijn grote delen van deze staten onder controle van de regering gebleven en hebben miljoenen mensen die daar veilig zijn blijven wonen. Dit roept onvermijdelijk de vraag op waarom deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ over verschillende veilige landen moeten vluchten om hun weg te vinden naar Europese verzorgingsstaten?

Het antwoord is simpel: dat doen ze niet.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de immigratie !!!!
1 jaar geleden

Er zijn een aantal problemen:
1. Deze mensen zijn volledig ongeschoold en spreken geen nederlands of engels.
2, Deze mensen komen uit een cultuur die volkomen strijdig is met de westerse cultuur.
Deze mensen haten de westerse cultuur en zijn bewoners.
Nederlandse vrouwen en meisjes worden uitgescholden voor hoer en jongens lopen met messen rond. Wat een aanwinst !!!
3. De immigranten weigeren zich aan te passen en eisen om in eigen hun cultuur te blijven voortleven.
Huizen, uitkeringen, scholing, moskeeën, gebedshuizen, sharia wetten, ritueel slachten …
Aan de lijst komt geen eind.
4. De immigranten zijn ronduit onbeschoft en crimineel. De gevangenissen zitten vol met deze lieden.
Verkrachtingen en gevechten met steekwapens zijn aan de orde van de dag.
Politie, gezondheidszorg, vervoersbedrijven … iedereen klaagt steen en been over deze lieden.
5. De immigranten zijn nog in geen honderd jaar inzetbaar in het arbeidsproces, en leven van uitkeringen die opgebracht moeten worden door de autochtone bevolking.

Het is krankzinnig van overheden (en de EU) om dit beleid van toelating te blijven volhouden.
De EU gaat hier aan kapot … Maar misschien was dit wel de bedoeling …

Het is de hoogste tijd dat burgers in actie komen als de overheden blijven bij hun krankzinnige beleid.

Roland Jaap Straaten. van der
1 jaar geleden

Ik lees hierboven bij en commentaar; ( Het is de hoogste tijd dat burgers in actie komen als de overheden blijven bij hun krankzinnige beleid .) en ook nog ( Het is krankzinnig van overheden (en de EU) om dit beleid van toelating te blijven volhouden. De EU gaat hier aan kapot … Maar misschien was dit wel de bedoeling )
De burgerij kan veel veroorzaken aan onrust en oproer maar een regering van een land of van Europa bewegen om te veranderen zit er niet in. Soms met wat schijnbewegingen, maar over het algemeen trekt het volk aan het kortste eind ook al leef je in landen waar democratie de dienst zou moeten uitmaken. Nee, de dienst wordt door anderen uitgemaakt. Het likt wel degelijk de bedoeling te zijn van de poppenspeler als tegenstander van God. Machten en krachten die boven regeringen hen manipuleren waarna deze als dronken marionetten de meest onwaarschijnlijke besluiten nemen en over de bevolkingen heen uitstrooien als uitwerpselen met een vieze geur. Dit in tegenstelling zoals het had moeten zijn. Volkeren met een eigen kleur en eigen geur. Maar het mag al heel lang zo niet zijn. Ooit zal er door een andere Macht en Kracht van Bovenaf worden ingegrepen en dat zal voor velen een redding omhoog betekenen,evenals voor velen een ondergang de door hen zelf gegraven put in.

Onderzoek: E-sigaretten met aroma’s funest voor je longen

Petitietijd! Burgermanifest tegen klimaatbeleid, teken en stop de klimaat Roller Coaster