in , , , , , ,

4.000 patenten sinds 1999: Waarom het ‘nieuwe’ SARS-CoV-2-virus helemaal niet zo nieuw is

black and silver magnifying glass beside teal textile

Sinds 1999 zijn er minstens 4000 octrooien op coronavirussen aangevraagd, waaronder octrooien waarin de belangrijkste kenmerken van het zogenaamde “nieuwe” SARS-CoV-2-virus worden beschreven.

In 2002 dienden Ralph Baric, Ph.D. en collega's van de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill, een octrooi in op recombinant , en binnen een jaar was de eerste SARS-uitbraak ter wereld een feit, meldt Dr. Mercola.

Het verhaal in het kort:

  • In het begin van de jaren 2000, begon David Martin, Ph.D., oprichter van M-CAM International, grote aantallen patenten te vinden die wetten voor biologische en chemische wapens schonden.
  • In 1999 financierde Dr. Anthony Fauci onderzoek om “een besmettelijk replicatiedefectief recombinant coronavirus” te creëren. In 2002 dienden Ralph Baric, Ph.D. en collega's aan de Universiteit van North Carolina, Chapel Hill, een patent in op het recombinant coronavirus, en binnen een jaar was er de eerste uitbraak van SARS ter wereld.
  • Sinds 1999 zijn er minstens 4000 octrooien op coronavirussen aangevraagd, waaronder octrooien op de belangrijkste kenmerken van het zogenaamde “nieuwe” SARS-CoV-2-virus.
  • De anthrax aanslag van 2001, die voortkwam uit medisch en -onderzoek, leidde tot de goedkeuring van de PREP Act, die de aansprakelijkheid van fabrikanten van medische tegenmaatregelen voor noodgevallen opheft.
  • De fondsen voor pensioenregelingen en pensioenen zullen tegen 2028 opdrogen, en dan zal ook de geneesmiddelenindustrie failliet gaan. Met een ontluikende bevolking die ziek is van de COVID-prikken, moeten we nieuwe systemen voorbereiden om voor elkaar te zorgen.

In dit interview zetten we onze verslaggeving over de COVID “plandemie” voort door te spreken met David Martin, Ph.D., die fenomenaal werk heeft verricht met het blootleggen van het papierspoor achter ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Afghanen hadden toch ook niets te verbergen zoals jou? … een keiharde privacy waarschuwing voor ons allemaal!!

War on Cash toevalligheden: Geldautomaten buiten gebruik door ‘personeelstekort’ leverancier Brink’s