in , , , , ,

5G komt naar je toe deze zomer! T-Mobile opent drie onderzoekscentra

T-Mobile wil in de gemeente drie onderzoekslocaties openen om het nieuwe 5G-netwerk te testen. Deze zomer wordt in Scheveningen het eerste onderzoekslab geopend, waar samen met lokale partijen de mogelijkheden van 5G worden onderzocht.

Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken hoe 5G kan worden ingezet voor verkeersmanagement.

In juli opent ook het 5G Field Lab in het hoofdkantoor van de telecomprovider, waar bedrijven en scholen 5G-toepassingen mogen komen uitproberen.

De derde locatie bij The Hague Tech is bedoeld voor startups en andere bedrijven om hun 5G-ideeën uit te proberen.

T-Mobile wil in 2020 een landelijk dekkend 5G-netwerk aanbieden in . Begin 2020 wordt een eerste frequentie voor 5G in Nederland geveild. Recent gaf het aan KPN, …

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G = killing
1 jaar geleden

Wereldwijd zijn er serieuze klachten van mensen over 5G. Ik mag aannemen dat de NL overheid op de hoogte is daar van? Heeft de NL overheid onderzoek gedaan naar de gezondheidsaspecten?

Gladiator
1 jaar geleden

@5G=killing,

Beste,

In antwoord op uw vragen het volgende!!!!

Aannemende dat de NL overheid ergens van op de hoogte is mag men in deze zaak naar mijn mening wel van uitgaan hoewel ik in de afgelopen 2 jaar, terwijl ik dit hele gebeuren aan het volgen was, diverse senatoren in de VS, maar ook diverse “gewone” politici hierover de aller domste zaken horen blaten welks voor mij duidelijk aangaf dat ze met van alles en nog wat bezig zijn maar niet met informeren over een uiterst gevaarlijk WAPENSYSTEEM!!!!!, want dat is het en niets minder.

Dan op uw tweede en laatste vraag.

Nee, nee nee nee nee, de Nederlandse overheid heeft géén, en ik herhaal, géén onderzoek gedaan naar de gevolgen van dit wapensysteem!!!

En wederom naar mijn idee kán dit ook helemaal niet, en ook niet door T-Mobile of welke aanbieder dan ook en wel om het door simpele FEIT dát het een WAPENSYSTEEM is (en dus uiterst GEHEIM!!!!!) en wel een zeer verschrikkelijk en veel en veel gevaarlijker dan bijv. de (nep) atoombom!, waar de hele wereld al vanaf 1945 voor in een (geweldig mooie “koude oorlog” toch, die koude oorlog….) angstmodus is gezet en gebleven want anders dan…..oh oh, dan komen de Russen en die……………nou ja, die komen niet want dat hebben ze nog NOOIT gedaan,!!! Gewoon de geschiedenis ff leren en cois!!!

Ik zal u bij deze verzekeren, en dat meen ik waarvan acte, dat er bij mij in de buurt geen 5G zal komen, en wederom herhaal ik, bij mij in de buurt komt er géén 5G!!!!!!!!!!!!!!!

Nu niet, straks niet en nooit niet!!

De Nederlandse overheid bestaat uit een zooitje totaal gestoorde psychopaten welke alle zinnen voor de mensen van Nederland en hun behoeften uit het oog zijn verloren en net dat heeft wederom weer alles te maken met het nu zogenaamd niet op de hoogte zijn van 5G(evaarlijk)!!!
Ze importeren alvast als buffer om hun te “beschermen” half Afrika en half Zandbakkistan met maar 1 doel, het vervangen door SLACHTING van de AUTOCHTONE Nederlander, u weet wel, die wat van Nederland dat gemaakt heeft wat nu met rasse schreden wordt vernietigd…….Capiche!!

Langzaamaan, en ik meen dan ook echt héél langzaamaan wordt het nu toch eens tijd dat alle EZELS beginnen te ontwaken en hun werk neerleggen, de autowegen gewoon gaan blokkeren en met alles wat ENG is optrekt naar die achterlijke poppenkast in den Haag en begint te meppen, te steken, te slaan en te ARRESTEREN en in het schavot te gooien wegens duidelijke zaak van o.a. landverraad, moord met voorbedachte rade, doodslag, diefstal met geweld en zo weet ik nog el een zeer groot aantal artikelen te noemen waarvoor dus dat kan nooit meer het probleem zijn!!

Gladiator

cornelis1950
1 jaar geleden

Beste Gradiator,Heb je reactie met plezier gelezen en ben het helemaal met je eens ! Hoop dat er meer mensen zoals jij zijn want het gaat echt de verkeerde kant op met Nederland en meer daar buiten ! Agenda 2030 is ook van toepassing en ook het Kalergi Plan ! Hoop meer van je te lezen en BRAVO BRAVO

Nederlander legt mysterieus X-37B militair ruimtevaartuig vast op camera

Ruim 13 miljoen euro steun voor Mali in zwart gat verdwenen