in , , , , , , , , ,

Agenda 2030 gaat snel: “geef ons je bloed en we je mag weer reizen en naar evenementen gaan, we beloven dat we je niet zullen volgen, het is voor je gezondheid”

Wereld Economisch Forum: “stuur ons je bloed en we laten je reizen en naar evenementen gaan, we beloven dat we je niet zullen volgen, oh en het is voor je gezondheid”.

En de fysieke en psychologische terreur die ons opgelegd is na een verzonnen en geplande pandemie was zeker ook voor onze gezondheid. Net als gifmaskers, doodsprikken en de vernietiging van alle Westerse ën.

Echt niet. We volgen echt niet elke beweging van je.

Je mag alleen reizen als je een gehad hebt voor een nooit aangetoond virus. Nogmaals; wat zit er in die prik?

Maar we volgen je niet hoor, we weten alleen maar dit.

En als je maar al je gegevens aan ons geeft, is er nooit meer een lockdown nodig beweren de instigators van de verwoestende lockdowns.

Het is nog net niet dezelfde afbeelding die het gebruikte toen het de lockdowns vierde, omdat de lockdowns nooit een middel waren voor een niet bestaand virus, maar het doel.

De …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rocket ship going up

China testte nieuwe hypersonische nucleaire raket die de AARDE in een lage baan omcirkelde

Het wordt steeds zieker: Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten