in ,

ALARM!! RIVM houdt belangrijke wijzigingen in PCR test stil

52e6d1454f51b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551734c7c2f78d590 640 leugen

Bevestiging van ons vermoeden van een GIGANTISCHE TEST FRAUDE opgestookt door de regering, uitgevoerd door het .

Dr. Mario Ortiz de Martinez – 12 oktober 2020

■ N.a.v. de opvallende en ons inziens verdachte stijgingen van het aantal “besmettingen” van de afgelopen periode, zijn we eens gaan onderzoeken wat er aan de hand kan zijn?… Niet alleen in absolute aantallen door het opschalen van het testbeleid, maar ook procentueel lijkt het alsof het virus weer de kop opsteekt,…. of zijn er andere oorzaken?….

■ Tot onze verbazing stuitten we op onderstaande feiten: Feit is dat er namelijk twee essentiële zaken gewijzigd zijn in de COVID-19 richtlijn van het RIVM met betrekking tot de PCR-testen.

■ 1. Waar tot voor kort op de RIVM site werd verkondigd, dat er op drie (het E-, N- en RdRP-gen) dan wel twee brokstukjes (E- en RdRP-gen) werd getest, is dat nu door de meeste laboratoria nog slechts één brokstukje (E-gen). De reden, die het RIVM hiervoor opgeeft, is om tijd en grondstoffen te besparen bij het uitvoeren van de tests…

■ 2. De tweede en mogelijk nog essentiëlere wijziging in de richtlijn van het RIVM, betreft het aantal cycles vanaf wanneer een deskundige een positieve testuitslag dient te controleren op juistheid, dit ter voorkoming van fout-positieven. (Een PCR-test werkt op basis van herhalingen (cycles) om genetisch materiaal te vermeerderen.)
■ ???????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????? ????????????????????????!
■ ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????!

■ We hebben deze wijzigingen van deze RIVM richtlijn voorgelegd aan een zeer ter zake deskundige PhD moleculaire genetica, met maar liefst 70 publicaties en zeer erkende reputatie. Ook hebben wij dit voorgelegd aan een klinisch chemicus werkzaam in een Nederlands .

■ Beiden onderschrijven de potentieel grote consequenties van deze wijzigingen en het hierdoor ontstaan van extra aantallen fout-positieven. Dit betekent dat het aantal “besmettingen” wordt overschat! Deze wijzigingen zijn NIET bij de bestuurders bekend!

■ De recente aanscherpingen van de corona maatregelen door de zijn met name gestoeld op deze toegenomen “besmettingen“, die dus weer 1 op 1 voortvloeien uit de PCR-testuitslagen.

■ Als het RIVM dit nota bene weet, waarom houdt het RIVM deze belangrijke wijzigingen van de PCR-test dan stil?… Waarom zijn deze wijzigingen niet met het gedeeld? Wij hebben onze bevindingen en de contact gegevens van de genoemde experts, die zich in deze cruciale wijzigingen hebben verdiept, voorgelegd aan het Algemeen Dagblad en aan een journalist van Nieuwsuur.

Beide redacties leggen het nieuws (vooralsnog) naast zich neer!…

■ Ondertussen heeft 2e kamerlid Wybren van Haga kritische kamer vragen gesteld aan minister de Jonge.

■ Morgen ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
school klas 1571654571

De staat van het onderwijs samengevat

14492251430 ac7e5900d0 smartmeter

Minister wil boete voor zonnepaneelbezitters zonder slimme of digitale meter