in , , , , , , , ,

Alles is NEP! Er wordt net zo lang gehamerd op leugens tot we met de moed der wanhoop de dingen voor waar aannemen

nep 1543863708
vojta_kucer / Pixabay

President John F. Kennedy is in het openbaar door zijn vrouw Jackie met een schot door het hoofd doodgeschoten.

We hebben het filmpje van Abraham Zapruder – inclusief “frame 313”- laten zien waarop dat gewoon is vastgelegd. Zapruder had voorkennis en was daar met goede redenen geposteerd.

Er zijn talloze filmpjes in roulatie waarop dat “frame 313” per ongeluk is weggevallen. U weet het: vroeger stond de techniek nog in de kinderschoenen en ging er van alles fout.

U denkt maar aan de beelden die op de maan zijn geschoten – veel zijn er per ongeluk zoekgeraakt.

 

Echter alle verhalen die om dat fatale schot heen draaien zijn er voor bedoeld de mens in zijn eigen domheid te laten stikken.

 

Hetgeen wel grotendeels is gelukt, maar toch niet helemaal.  Er kan nu rustig worden vastgesteld dat alle verhalen om dat ene fatale schot heen ordinaire desinformatie is.

 

Zo moesten we op 11 september 2001 ook geloven dat uit het bondgenootschappelijke oliekoninkrijk Saudi Arabië 4 vliegtuigen hebben gekaapt en die in een paar gebouwen hebben gevlogen. Resultaat: meer dan 3000 doden, waaronder veel Amerikanen. Het meest bizarre wat wij dienen aan te nemen is, dat er vliegtuigen door gebouwen worden verzwolgen en als gevolg van die klap een paar uur later netjes in elkaar zakken. Het staal is gesmolten en de papiertjes fladderen door de lucht.

De beide “ Towers” zijn dan wel door iets geraakt, maar gebouw 7 is blijkbaar van schrik geïmplodeerd, want vliegtuig nummer 3 zou onderweg zijn neergestort – foutje in de regie?

Maar er was nog een Boeing 737 onderweg, naar het Pentagon in Washington. Na zeer veel getouwtrek en jaren procederen, is daar een bewakingsfilmpje van vrijgegeven en wat schetst onze verbazing: geen vliegtuig te zien. Echter, wij dienen onwrikbaar te geloven dat afdoende wordt aangetoond dat de officiële versie de enige juiste is.

Nu gaan wij dat filmpje even op dezelfde manier bekijken als het Zapruder filmpje.

En dan zien wij dat er een kruisraket het Pentagon binnen vliegt. En niets anders. Zet het filmpje stil op 0:24 sec – daar komt wat in beeld. Een seconde later: grote vuurbal, nog voordat het ding het gebouw heeft bereikt?

 

Als u zichzelf nu nog steeds wijs blijft maken dat u daar een kolos van een Boeing 737 in ziet, moet u óf naar de oogarts, óf naar de psychiatrische inrichting óf u wordt politicus. In ieder geval kunt u hier voor uw eigen bestwil definitief wegblijven. Het liefst voordat u ons gaat bedreigen, pesten en uitschelden voor alles wat wij niet van u mogen zeggen.

Punt is natuurlijk wel, dat we ons kunnen afvragen wat er dan van alle andere berichtgeving rond die klopt.

Wij denken dat we rustig en gewetensvol kunnen aannemen, dat er NIETS van klopt. En dat we dat ook rustig en gewetensvol aan ons nageslacht kunnen en móeten doorgeven.

Alles is NEP in hoofdletters. Je kunt aan de gang blijven. Wij krijgen geen nieuws opgediend, maar propaganda en reclameboodschappen. Er wordt net zo lang gehamerd op leugens, tot we met de moed der wanhoop de leugens maar voor waar aannemen. Om ervan af te zijn. We moeten dan ontkennen wat we zien en geloven wat we niet zien.

Maar u weet toch ook, dat wij, gebrekkig gefabriceerde hybride mens, alles op de kop zien? Onze ogen reflecteren iets, dus op een indirecte manier. Onze ogen zijn geen platte schermpjes, maar hebben ongeveer de bolling van de aarde. Toevallig of niet?

Het klopt toch, dat water naar beneden stroomt en niet omhoog? In onze beleving valt en stroomt alles naar beneden – met uitzondering van . Op een of andere manier rollen munten altijd omhoog. Of maken wij onszelf dat ook maar weer wijs?

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sorosentimmermansenjuncker

Dossier Central European University in Boedapest en George Soros

conspiracy 1543865002

Disclosure, Clinton Foundation, Bush Sr., Q en Trump