in , , ,

Beroemdheden en politici bibberen: notitieboekje Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen

notitieboekje 1562843339
markusspiske / Pixabay

Na de arrestatie van miljardair Jeffrey Epstein op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen, wordt het sommige beroemdheden misschien wat heet onder de voeten.

In het beruchte zwarte notitieboekje van Epstein en de vluchtgegevens van zijn privéjet, ook wel de Lolita Express genoemd, komen opvallende namen voorbij, onder meer die van Les Wexner, topman van L Brands – het moederbedrijf van Victoria’s Secret – en Bill Clinton.

Clinton claimt in totaal vier keer te hebben meegevlogen, maar de vluchtgegevens laten zien dat hij ruim 20 keer aan boord van het toestel heeft gezeten.

Amerikaanse aanklagers hebben iedereen die informatie heeft over het gedrag van Epstein opgeroepen zich te melden.

Voor de beroemdheden en politici die de feestjes bijwoonden in de huizen van Epstein in Manhattan of Palm Beach en die meevlogen in de Lolita Express, is de boodschap duidelijk: praat met ons, of we gaan met jou praten.

Het zwarte boekje bevat meer dan 1000 namen, variërend van goede vrienden zoals Wexner tot contacten binnen de politiek, het zakenleven en de mediawereld.

In het boekje staan onder andere de namen van de Britse prins Andrew, Alec Baldwin, Courtney Love, de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, de Britse ex-premier Tony Blair, industrieel David Koch….

Lees verder bij de bron: ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1837038208 f01fea2080 Srebrenica–Potočari

Dutchbat-veteranen klagen de Staat aan wegens op “onmogelijk missie” gestuurd te zijn

2688490965 02ea18bb38 paspoort

Open grenzen niet voor U! Geen paspoort op vakantie? 100 euro boete