in

Booslim van Muslim Council of Britain: Allahu Akbar mag niet in de krantenkoppen verschijnen!

europe religious war 580386

Een woordvoerder van de Moslimraad van Groot-Brittannië sprak zijn ‘teleurstelling' uit over de media vandaag om te nauwkeurig te melden dat de islamitische terrorist die 3 mensen doodde en nog eens tientallen mensen verwondde in Straatsburg tijdens de aanval ‘' riep.

“Allahu Akbar” schreeuw mag niet in de krantenkoppen verschijnen.

“Teleurstellend om BBC en Sky News te zien lopen met “Allahu Akbar” in hun kop op de vreselijke schietpartij in #Strasbourg . ITV en Al Jazeera die veel verantwoordelijker zijn,” tweette Miqdaad Versi en voegde toe: “Dit is belangrijk en het is verkeerd .”

“Incidentele stukjes informatie verdienen het niet om koppen te worden en de enige reden is als iemand speelt op een gevestigde link in de gedachten van de lezers tussen Allahu Akbar en terreur,” voegde hij eraan toe.

De ‘gevestigde band' tussen Allahu Akbar en de terreur werd echter niet door de media vastgesteld, maar werd opgericht door islamitische terroristen die tijdens refreinen routinematig het refrein schreeuwen.

Versi lijkt meer boos te zijn op de media die nauwkeurig details over de aanval rapporteren dan de aanval zelf.

Bovendien plaatste Versi zelf talloze andere tweets waarop hij de aandacht vestigde op wat een rechtse terrorist had geroepen (“eerst Groot-Brittannië”) tijdens de moord op parlementslid Jo Cox, waardoor hij een complete huichelaar werd.

Reacties op zijn tweet riepen Versi uit voor zijn pedante gedrag.

“De woordvoerder van de media voor de Moslimraad van Groot-Brittannië is van streek dat de Britse media niet op dezelfde manier rapporteren over islamitische terreuraanslagen als de door gevestigde media (Al Jazeera)”, zei Far Left Watch.

“Woorden * roepen * voordat moorden is geen toevallige stukjes informatie”, merkte een andere Twitter-gebruiker op.

Lees verder bij de bron: infowars.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3.DCO candidatus desulforudis

Nieuw diepgravend onderzoek: er zit honderden keren meer leven diep onder de grond dan erboven

corrupt eu

Actueel onderzoek: In de EU “verdwijnt” jaarlijks zo’n € 904 miljard aan belastingpoet door corruptie