in , , , ,

CBS bewijst: alleen naïeve jongeren hebben vertrouwen in opgedrongen EU

misterfarmer / Pixabay

Van de Nederlandse ‘jongeren’ vanaf 15 jaar tot en met 25 jaar heeft meer dan 71% een serieus ‘vertrouwen’ in de Europese Unie. Maar direct na deze uiterst naïeve levensfase zinkt dat ‘vertrouwen’ als een baksteen.

Van burgers tussen de 25 en 35 jaar heeft nog maar 55% ‘vertrouwen’ in de . Dit zinkt zo door tot aan de bodem van de vertrouwensafgrond: verstandige realisten vanaf 65 jaar hebben zelden nog vertrouwen in de EU, maximaal 31,8%.

Opvallend is wel dat het ‘vertrouwen’ in de EU na het 75ste MAX-kijk-levensjaar weer stijgt naar bijna 40%, maar dat zou ook met de achteruitgang van verstandelijke vermogens te maken kunnen hebben. Al deze percentages zijn afkomstig van het CBS.

Ook leuk: in vrijwel geen enkele EU-lidstaat hebben burgers nog serieus vertrouwen in het clownscircus dat heet.

Het land met het meeste vertrouwen in het EU-parlement is Litouwen: daar heeft een schamele 52% van de burgers nog vertrouwen in clowns, poppenkast en gesubsidieerde slapstick.

In alle andere EU-landen is dat lager tot veel lager.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe studie: Mazelenuitbraken doen zich voor bij sterk gevaccineerde mensenpopulaties

DENK komt met propagandavideo: Baudet en Wilders gelinkt aan Hitler en Christchurch-schutter