in , , , ,

Cijfers Europol: 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse en maar 1 extreemrechtse

geralt / Pixabay

De NOS probeert u wijs te maken dat de donkerblauwe streepjes minstens zo groot zijn als de groene, en de rode zelfs niet bestaan. Vorig jaar werden alle aanslagen met dodelijke slachtoffers zonder uitzondering door radicale moslims gepleegd. (Cijfers: ).

————————————————————————————————————————————

‘Rechts-extremistisch terrorisme in opkomst,' schrijft de NOS vandaag. In het artikel wekt de nieuwsverstrekker op de zo gebruikelijke misleidende wijze de indruk dat naast het islamitische terrorisme het grootste opkomende gevaar is in het Westen. Extreemlinks wordt natuurlijk nergens genoemd, want dat gedachtegoed komt vrijwel naadloos overeen met de koers van de NOS zelf.

Uit de cijfers van Europol over vorig jaar komt echter een heel ander beeld naar voren. De overkoepelende Europese politie organisatie telde vorig jaar 24 aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts één extreemrechtse. Alle dodelijke aanslagen werden door islamisten gepleegd.

Extremistisch geweld moet in alle gevallen worden veroordeeld, of dat nu uit islamitische, extreemlinkse, extreemrechtse of etnische hoek komt. Waarom geeft de NOS dan –ondersteund door een expert die natuurlijk gelijk ook Donald en anti- vrijheidspartijen de schuld geeft- opnieuw zo'n misleidende voorstelling van zaken?

Vorig jaar werden in 129 terreuraanslagen gepleegd of voorkomen, de meerderheid etno-nationalistisch of separatistisch van aard. Daarbij ging in de meeste gevallen om kleinschalige aanslagen door groepen zoals de ETA in Spanje, die geen slachtoffers eisten.

Van de overige hadden 24 aanslagen een islamitische, 19 een extreemlinkse, en slechts één een extreemrechtse signatuur. In totaal kwamen 13 mensen bij de aanslagen om het leven, allemaal slachtoffers van jihadistische moslims.

Het totaal aantal aanslagen nam vorig jaar af naar 129, nadat tussen 2016 en 2017 juist een stijging werd genoteerd van 142 naar 205 aanslagen. In 2015 bedroeg het aantal aanslagen nog 211. (1)

Onlangs bleek uit onafhankelijke onderzoek dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken het aantal antisemitische haatmisdaden valselijk bijna uitsluitend een extreemrechtse oorsprong geeft (94%), terwijl dat volgens de slachtoffers zelf slechts 20% moet zijn.

In bijna de helft van de gevallen zijn moslims de belangrijkste daders. Het politiek correct manipuleren van de statistieken wordt dus niet alleen door de media, maar zelfs door de gedaan….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer bewijs dat het Epstein verhaal een setup is

Aangifte tegen NIDA en Partij van de Eenheid vanwege oproep overtreden boerkaverbod