in , , , ,

Cijfers Europol: 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse en maar 1 extreemrechtse

geralt / Pixabay

De NOS probeert u wijs te maken dat de donkerblauwe streepjes minstens zo groot zijn als de groene, en de rode zelfs niet bestaan. Vorig jaar werden alle met dodelijke slachtoffers zonder uitzondering door radicale moslims gepleegd. (Cijfers: ).

————————————————————————————————————————————

‘Rechts-extremistisch in opkomst,’ schrijft de NOS vandaag. In het artikel wekt de nieuwsverstrekker op de zo gebruikelijke misleidende wijze de indruk dat naast het islamitische terrorisme het grootste opkomende gevaar is in het Westen. Extreemlinks wordt natuurlijk nergens genoemd, want dat gedachtegoed komt vrijwel naadloos overeen met de koers van de NOS zelf.

Uit de cijfers van Europol over vorig jaar komt echter een heel ander beeld naar voren. De overkoepelende Europese politie organisatie telde vorig jaar 24 aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts één extreemrechtse. Alle dodelijke aanslagen werden door islamisten gepleegd.

Extremistisch geweld moet in alle gevallen worden veroordeeld, of dat nu uit islamitische, extreemlinkse, extreemrechtse of etnische hoek komt. Waarom geeft de NOS dan –ondersteund door een expert die natuurlijk gelijk ook Donald en anti- vrijheidspartijen de schuld geeft- opnieuw zo’n misleidende voorstelling van zaken?

Vorig jaar werden in Europa 129 terreuraanslagen gepleegd of voorkomen, de meerderheid etno-nationalistisch of separatistisch van aard. Daarbij ging in de meeste gevallen om kleinschalige aanslagen door groepen zoals de ETA in , die geen slachtoffers eisten.

Van de overige hadden 24 aanslagen een islamitische, 19 een extreemlinkse, en slechts één een extreemrechtse signatuur. In totaal kwamen 13 mensen bij de aanslagen om het leven, allemaal slachtoffers van jihadistische moslims.

Het totaal aantal aanslagen nam vorig jaar af naar 129, nadat tussen 2016 en 2017 juist een stijging werd genoteerd van 142 naar 205 aanslagen. In 2015 bedroeg het aantal aanslagen nog 211. (1)

Onlangs bleek uit onafhankelijke onderzoek dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken het aantal antisemitische haatmisdaden valselijk bijna uitsluitend een extreemrechtse oorsprong geeft (94%), terwijl dat volgens de slachtoffers zelf slechts 20% moet zijn.

In bijna de helft van de gevallen zijn moslims de belangrijkste daders. Het correct manipuleren van de statistieken wordt dus niet alleen door de media, maar zelfs door de gedaan….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL zwaar ziek
1 jaar geleden

De NL overheid is al jaren van het pad af …. en als we niet oppassen leveren zij NL over aan de EU zonder dat de bevolking daar over mee heeft kunnen spreken. NL is geen democratie … al jaren niet meer !!!
Je ziet het aan alles. Kijk alleen maar naar de hoogte van eenvoudige verkeersboetes die naar astronomische waarden is gestegen, terwijl de misdaad door echte criminelen niet wordt aangepakt. Probeer maar eens aangifte te doen van malafide praktijken door bedrijven: daar gebeurt helemaal niets mee.
Je moet nota bene naar Radar !!!!!! Een TV omroep … dan weet je toch dat er iets niet klopt.

Kijk maar naar de referenda die door Rutte en Balkenende gewoon aan de kant worden gelegd.
NL is een beerput geworden. Politieke partijen zijn een eenheidsworst geworden. En de enige partijen die zaken aan de orde stellen zijn PVV en FVD. En die worden beschimpt en behandeld alsof het criminelen zijn.

Meer bewijs dat het Epstein verhaal een setup is

Aangifte tegen NIDA en Partij van de Eenheid vanwege oproep overtreden boerkaverbod