in

Coronavirus is niets anders dan een goede griep

52e9d3434b55ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852577148752e7fdc964d 640 griep

Als je meer bewijs wilt dat het gevaarlijke coronavirus niets anders is dan een normale griep, lees dan verder.

Er wordt altijd gezegd dat dit virus heel anders is dan de griep, maar niets is minder waar.

Hoe men ook probeert het volk grote angst aan te jagen voor het coronakiller virus, cijfers wijzen nog altijd uit dat het in werkelijkheid niets anders is dan een variatie van de griep waarmee wij hier te maken hebben.

Ja, maar wordt er altijd gezegd: Mensen hebben nu serieuze longproblemen en komen daarom op de IC terecht en o jee, we moeten heel erg uitkijken.

We gaan even terug naar het griepseizoen 2015/16. Een gemiddeld griepseizoen waar de sterfte door griep iets lager uitkwam dan gemiddeld. Het RIVM zegt er dit over:

6.085 voor de gehele winterperiode van week 40-20) en was daarmee gemiddeld vergeleken met de afgelopen 5 jaar. Dit betrof voornamelijk 75-plussers maar er waren enkele weken waarin de sterfte ook verhoogd was in 65-74 jarigen.

In februari van 2016 was zo ongeveer de piek van de jaarlijkse epidemie en het volgende is wat het AD destijds schreef over de griep:

Ziekenhuizen in het land stromen vol met grieppatiënten. Hier zitten opvallend veel gezonde mensen tussen, die vaak al jaren niet ziek zijn geweest. Sommigen reageren zo heftig dat ze met kapotte longen op de ic belanden. Dit zegt de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care.

De patiënten die op de ic terechtkomen hebben een longontsteking die zo agressief is, dat die het longweefsel heeft aangetast. Gewone beademing is bij hen niet genoeg. Zij liggen in uiterst kritieke toestand aan de hartlongmachine, die de functie van de longen overneemt. ,,Als ze deze acute fase doorkomen, kunnen de longen weer herstellen,” legt Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care uit.

Ziekenhuizen hebben de handen vol aan de griepgolf. ,,Medewerkers rennen de benen onder hun kont vandaan. Die hebben geen tijd om te lunchen. Maar de ziekenhuizen kunnen de druk nog wel aan,” reageert de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Bij tal van ziekenhuizen van het Zuyderland in Heerlen tot het Medisch Spectrum in Twente zijn er meer bedden bezet dan normaal. Ook op de spoedeisende hulp is het drukker, waar grieppatiënten zich melden met benauwdheidsklachten. Het AMC in Amsterdam heeft het juist drukker dan normaal doordat ook medewerkers zijn geveld door het virus.

Wat hierboven staat kan je één op één vergelijken met het soort nieuwsberichten dat we in februari en maart van dit jaar te lezen kregen. Het enige verschil is dat er in 2016 gewoon griep stond en dit jaar corona (wat ook een griepvirus is).

Bovenstaande ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rutte tweede kamer

Minister informeerde Kamer onjuist over rol oud-minister Zijlstra bij omstreden storting granuliet in natuurplas

bananenrepubliek

Nederland, criminele illegalenland: grote problemen met criminele vreemdelingen die illegaal verblijven