in

Database van Wuhan’s ‘Batwoman’ gewijzigd, 48 uur voordat COVID-19-monsters werden vernietigd

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Terwijl de westerse inlichtingendienst China's behandeling van , terwijl het zich in december over de provincie Hubei verspreidde, blijft onderzoeken, blijven er verontrustende bewijzen naar voren komen dat de Chinese Communistische Partij (CCP) een massale maakte van wat er gaande was.

Nu hebben we vernomen dat het Wuhan Institute of Virology – dat controversiële experimenten uitvoerde naar de overdracht van vleermuis coronavirussen van mens op mens – hun veranderde in een duidelijke poging om het laboratorium van de uitbraak te verwijderen.

“Dagen voordat de natte markt in Wuhan werd gebleekt, klokkenluiders werden gestraft en virusmonsters werden vernietigd, iemand van het zwaarbeveiligde Wuhan Institute of Virology censureerde zijn virusdatabase in een duidelijke poging om het laboratorium los te koppelen van een nieuwe uitbraak van coronavirus die zou worden een wereldwijde pandemie,” meldt de New York Post ‘s Miranda Devine, daarbij verwijzend naar een Britse intelligence analist die de veranderingen via open-source methoden gevonden.

De wijziging vond met name plaats twee dagen voordat een laboratorium voor gensequencing naar verluidt door de Health and Medical Commission van de provincie Hubei werd bevolen om monsters van de nieuwe te vernietigen en informatie achter te houden.Volgens het rapport waren de veranderingen – uitgevoerd op de avond van 30 december – aanzienlijk en vonden ze plaats op de dag voordat de CCP de Wereldgezondheidsorganisatie op de hoogte bracht van het uitbreken van een cluster van longontstekingsgevallen in Wuhan.

Het primaire contactpersoon voor de database is niemand minder dan Shi Zhengli – nu bekend als ‘batwoman' vanwege haar controversiële experimenten, waaronder de creatie van een ‘chimeer' coronavirus dat mensen kan infecteren . Volgens het rapport was Zhengli in Shanghai voor een conferentie toen ze werd teruggeroepen naar Wuhan om de uitbraak te behandelen die bij twee longontstekingspatiënten was ontdekt . In de nachttrein terug naar Wuhan werd de database gewijzigd .

De meeste wijzigingen waren het verwijderen van de trefwoorden ‘dieren in het wild' of ‘wilde dieren'. Dit is belangrijk, omdat wereldwijde gezondheidsonderzoekers zeggen dat het virus via een ander wild dier van vleermuizen op mensen is gesprongen – de cruciale “ontbrekende schakel” in de transmissieketen van COVID-19.

Shi schepte op dat haar database met bat-virussen uniek was omdat deze gegevens bevatte over virusvarianten bij andere wilde dieren.Werd haar database gecensureerd om nieuwsgierige blikken weg te houden van verwijzingen naar overdracht van virussen tussen soorten bij wilde dieren?

Zo werd de titel van de database die avond bijvoorbeeld gewijzigd van “in het wild levende virale pathogeendatabase” in “in vleermuizen en door knaagdieren overgedragen virale pathogene database”.“Wild dier” werd minimaal 10 keer vervangen door “vleermuis en knaagdier” of “vleermuis en rat” in de database. Ook werd een verwijzing naar “geleedpotige vectoren” verwijderd.

Sleutelwoorden die zoekopdrachten zouden kunnen vergemakkelijken die mogelijk de database met de uitbraak zouden verbinden, werden ook verwijderd . “Wilde dieren monsters”, “gegevens over virale pathogenen”, “opkomende infectieziekten” en “infectie tussen soorten” waren sleutelwoorden die met de originele versie geassocieerd werden.

Op 30 december werden ze vervangen door ‘vleermuis', ‘knaagdier' ​​en ‘virus'. – New York Post

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld zak 1564129432

Basisinkomen in juni een realiteit in Spanje

EU geld

Méééérrr EU: EU-Hof van Justitie, enige die bevoegd is te oordelen of een EU-instelling in strijd handelt met Europese wetgeving