in , , , ,

Radicale islamieten misbruiken de demonstraties, moslimbroeders in gele hesjes: “Arabische Lente” nu ook in Frankrijk?

Arabische websites berichten op dit moment over de demonstraties in Frankrijk en over slogans van de , die nu in de Franse hoofdstad zouden zijn gezien.

Het grootste deel van de “gele hesjes”-demonstranten protesteert vreedzaam tegen president Macron. Desondanks wordt er een ander beeld in de media geschetst.

Onder de demonstranten mengen zich nu blijkbaar gewelddadige, uit afkomstige demonstranten, die door verwoesting, brandstichting en plundering opvallen en daarmee de extreme koppen in de media beheersen.

Er bestaan aanwijzingen dat het bij de relschoppers om immigranten uit landen van de “Arabische Lente”, met in de eerste plaats Tunesië, gaat, die volledig vermomd chaos verspreiden, graffiti spuiten die op de muren van Parijse huizen.

In het centrum van Parijs werden nu slogans in de Arabische taal gezien: Het motto “De mensen willen de val van het regime” is in de Arabische wereld heel bekend.

Het is terug te leiden tot de Egyptische Moslimbroederschap, wier doel de islamisering en de invoering van de in ieder land van de wereld is, bericht de Egyptische nieuwssite “Tuniscope”.

De slogan werd voor het eerst bij de opstanden in en Tunesië gebruikt. Omdat er een groot aantal Tunesiërs en Egyptenaren in Frankrijk leeft, misbruiken radicale islamieten de landelijke demonstraties blijkbaar voor hun doelen.

Op Arabische websites noemt men de protesten tegen president Macron al “de Arabische Lente”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Dit kan goed fout gaan lopen en uitlopen naar een , waar ik en meerderen met mij voor waarschuwen. De vreedzame demonstranten zoals de meeste doodgewone burgers zijn die genoeg hebben van het politieke beleid. Mocht het zover komen dan hebben The Powers That Be gewonnen en hun doel bereikt.

Is de Gele Hesjes revolutie gekaapt door de elite en media om orde uit chaos te creëren?

Macron liet bijna 100 Gele Hesjes door sluipschutters neerschieten! Daarom een EU-leger om volksprotesten makkelijker neer te slaan?

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belastingdienst blijft ongestoord de privacy van ondernemers schenden

Oei, dit wordt spannend! Franse politievakbond kondigt staking voor onbepaalde duur aan: “uit solidariteit met de Gele Hesjes”