in , , , , ,

Video: Islam en Europa, status en wat is de toekomst?

Engin_Akyurt / Pixabay

De ISLAM heeft altijd geprobeerd te veroveren. Vandaag Europa wordt voor de derde keer getroffen door islamisering, dit keer niet door de gewelddadige jihad, maar via ‘sluipende’ wijze.

Wie de geschiedenis van de expansie van de Islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de Islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen.

Jihad(betekent oorlog tegen de kafirs om de Islam te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een.

Indonesië, , Centraal Azië en delen van India werden door migratie en bekering geïslamiseerd.

In Maleisië was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen. In was er maar een generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke -meerderheid te veranderen…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=676&v=-X7E0yUT8pw

De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.

Vandaag zijn het er al meer dan 30 miljoen moslims in West Europa en hun aantal neemt nog steeds toe en dat terwijl de elite de viool van het multiculturalisme bespeelt, staan de buitenwijken al in brand.

In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, , Amsterdam, Bremen of Hamburg zijn al wijken waar de Sharia, het islamitisch recht, wordt gehanteerd en waar de westerse niet meer durft in te grijpen.

Met het Marrakesh migratiepact zal de islamisering in een stroomversnelling raken.

De Tweede Kamer wilde er met uitzondering van de PVV, het FvD en de niet eens over debatteren, de in december geplande anti-democratische ondertekening door de Nederlandse regering van het migratiepact van , dat immigratie tot mensenrecht verheft, zodat ook ons land straks overspoeld zal worden door enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten, zonder dat we er iets tegen zullen mogen doen.

De Oostenrijke minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl noemt het pact dan ook een potentieel ‘giftig stuk papier’.

Voor Europa zijn de VN plannen monstrueus: tot 2025, over slechts iets meer dan 6 jaar, is het de bedoeling om ‘minstens 159 miljoen’ migranten hierheen te brengen. In het ‘worst case scenario’ wordt gesproken over het duizelingwekkende aantal van 1,4 miljard migranten tot 2050, oftewel 25,2 miljoen per jaar, waardoor de bevolking op ons continent stijgt naar 2,3 miljard, waarvan 1,7 miljard, eveneens bijna driekwart, migranten zijn.

Omdat het sinds 2001 bij lange na nog niet gelukt is om deze gigantische aantallen te realiseren, zal het aantal migranten dat jaarlijks moet worden binnengehaald nog veel hoger moeten zijn om de VN doelstellingen in 2050 te behalen.

BEDANKT! Landverraders, de elite, universiteiten, kerken, vakbonden, de media, politici en wegkijkers. De toekomst van jullie kinderen is leven onder de Sharia of jaren een burgeroorlog!

PS: Uiteraard zijn er ook velen moslims die hier niets mee van doen willen hebben!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hiltermans
2 jaren geleden

Mijn indruk is dat de NWO elite achter de schermen (Illuminati, Bilderberg, Trilateral commissie) de moslims wil gebruiken om chaos te creëren in Europa en de cultuur hier te vernietigen met een volledig failliet monetair systeem. Vervolgens komt uit de coulissen een wereldregering (UN) die wel even rust zal creëren met een zogenaamde wereldregering, wereldmunt en een EU leger. De EU in Brussel past ook als tussenstap in dat straatje …. En “onze Frans” die van dit alles geen benul heeft laat zich mooi voor dat karretje spannen … totdat hij wakker wordt en aan de kant geschoven wordt …

A.J. de Koning
2 jaren geleden

Ik denk dat “onze Frans” hier wel degelijk benul van heeft en er zelfs volledig aan meewerkt. “onze Frans” heeft n.l. enkele jaren geleden een rede gehouden voor het EU parlement waarin hij o.a.de volgende dingen zei
hij riep het Europese parlement op om de “mono-culturele staten” uit te roeien en het proces van de multiculturele diversiteit bij iedere natie in de wereld te versnellen. De toekomst moet berusten op een supercultuur en de massa-immigratie van islamitische mannen naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging. Deze rede is volgens mij nog steeds te vinden op internet. Ik heb toen o.a. naast andere partijen ook Samsom van de PvdA een mail gezonden en kreeg direct antwoord, hij zei “en waar heeft Frans dit dan wel gezegd” waarop ik ook direct antwoord heb gegeven waar hij dat kon vinden en vroeg of ik dan nog een reactie van hem mocht vernemen en toen bleef het stil. Nooit meer iets van hem gehoord. Ik heb natuurlijk ook andere partijen een mail gezonden alsook natuurlijk de PVV waar ik wel een antwoord van had verwacht maar ik hoorde van geen enkele partij iets wat ik bij een voor mij toch nogal verontrustende lezing wel verwacht had. Er stond verder aan het eind een reactie “Timmermans is een van de eerste EU leiders die zijn masker heeft laten vallen. Ik had verwacht dat er eigenlijk veel ophef over die rede zou ontstaan, maar nee dat gebeurde niet of niet iedereen wist hiervan.

UitkeringsFraudeTurken krijgen steun van partij Erdogan

Plaatje! U moet er elke dag keihard voor werken, € 37.300,- belastingpoet per asielzoeker